Realisaties
Kijkwoning
Contact
Architecten
Bouwen op maat
Immo
FAQ
Blog
Your Home

Getuigenissen van tevreden klanten

Samen bouwen betekent dat jij je dromen kan volgen en dat wij alle praktische zaken aanpakken. Enkele van onze klanten vertellen over hun ervaring met Your Home.

We zijn super tevreden

We zijn super tevreden, van het moment dat we binnenkomen tot de moment van oplevering! We hebben onderweg ook weinig problemen ondervonden en meegemaakt en iedereen stond altijd klaar om onze problemen mee op te lossen! We zijn super enthousiast dus ik zou jullie zeker blijven aanraden!

Heel content met onze nieuwe woning en jullie top begeleiding

Ik ben zeer tevreden en woon er graag !!

Wij waren zeer tevreden over alle aannemers. Your Home werkt correct en het huis was op de gevraagde termijn afgewerkt. Door toedoen van Frederick, die alles van kortbij opvolgde, konden wij op het gepaste moment verhuizen.

Alles was dik in orde. Ik ben zeer tevreden en woon er graag !!

Een echte aanrader

In 2018 hebben we beslist om ons te laten begeleiden door Your Home voor de bouw van een half open bebouwing in Deerlijk .

Door de vooraf uitgevoerde kostprijscalculatie wisten we meteen waar we financieel aan toe waren, wat we bij andere bouwfirma’s soms misten.

De woning werd in een mum van tijd verwezenlijkt van ontwerp tot oplevering.De spontaniteit en de toegankelijkheid van de werfleider waren voor ons een groot pluspunt, waardoor de bouwbegeleiding uitstekend voldeed aan onze verwachtingen.

De vakkennnis van Your Home kunnen we als volgt omschrijven: professioneel, kwalitatief, gestructureerd en efficiënt.

Kortom, Your Home was voor ons een goede beslissing van begin tot einde!

Heeft iemand bouwplannen? Dan raden wij Your Home als bouwcoördinator zeker aan omdat wij over de ganse lijn zeer tevreden zijn over de geleverde diensten en opvolging.

Dylan en Charis

Met Your Home kan je écht zorgeloos bouwen

“De technische kennis, ondersteuning, dynamische ingesteldheid en opvolging van Your Home is ongezien. Ze werken perfect volgens de planning, waardoor je je zelf geen zorgen hoeft te maken. Wij raden een samenwerking met Your Home ten zeerste aan, want wij zijn zelf super tevreden en konden ons geen mooiere woning wensen.”

We wonen heel graag in ons huis

Wij wonen zeer graag in ons huis en hebben nog geen moment spijt gehad van onze samenwerking!
Nogmaals heel erg bedankt! Jullie zijn steeds welkom om eens een kijkje te komen nemen in ons plekje.
Jan en Emily

Onze partners

Contacteer Your Home

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes

Wij gebruiken jouw e-mailadres enkel om onze maandelijkse nieuwsbrief te kunnen mailen.
We geven dit adres niet door aan derden, en houden het enkel bij zolang je je niet uitschrijft.