Over ons

Passie voor bouwen en verbouwen

Ben je op zoek naar een persoonlijke bouwpartner die jouw dromen kan omzetten in een prachtige nieuwbouwwoning, - appartement of totaalrenovatie? Zoek niet verder, want Your Home is er voor jou! We bieden persoonlijke bouwoplossingen, van volledig op maat gemaakte woningen, nieuwbouwprojecten tot totaalrenovaties. Bij ons draait alles om jouw wensen en behoeften, en zorgen we ervoor dat jouw ideeën worden omgezet in een huis dat perfect bij je past.

Of je nu op zoek bent naar een een volledig op maat gemaakte villa of totaalrenovatie, bij Your Home kan het allemaal!

De bouwfirma die dromen bouwt

Samen zorgeloos bouwen met Your Home. We nemen alle praktische en wettelijke zaken voor onze rekening en werken nauw samen met jou. Van het zorgvuldig kiezen van aannemers tot veiligheidscoördinatie en EPB-verslaggeving, wij zorgen voor een vlekkeloze afhandeling. Bij Your Home staan we voor samen bouwen en samen beslissen, zodat jij geniet van een zorgeloos bouwproces en een woning die perfect bij je past.

Ons team

Passie voor bouwen en verbouwen

Your Home telt heel wat gepassioneerde medewerkers die elke dag met veel enthousiasme aan jouw droomwoning werken. Ons team bestaat uit onder andere een planner, bouwadviseurs en werfleiders die stuk voor stuk gebeten zijn door de bouwmicrobe. Bij ons kan je rekenen op professionals die samen met jou aan de slag gaan om je droomwoning te realiseren. Maak alvast kennis met ons team!

Yves

Zaakvoerder

Dertien jaar lang werkte ik voor een studiebureau als bouwkundig tekenaar. Ik was er verantwoordelijk voor de opmaak van ... en de dossieropvolging. In 2004 richtte ik dan ook met volle overtuiging Your Home op. Mijn doel? Een mooie bijdrage leveren aan onze toch wel kleine bouwwereld. De bouw van een woning coördineren is meer dan een beroep, het is een passie. Ik ben dan ook trots dat we ondertussen een volwaardig projectontwikkelaar en bouwcoördinator zijn en dat we de mogelijkheden en kennis in huis hebben om je professionele, persoonlijke bouwpartner te mogen zijn.

Lennie

Marketingverantwoordelijke

Als marketingverantwoordelijke is het mijn taak om alle informatie op onze website en immosites up-to-date te houden. Ook de nodige ...publiciteit verzorgen behoort tot mijn kerntaken. Ik heb een persoonlijke achtergrond als reisadviseur, waarbij ik dagelijks op zoek ging naar het perfecte én persoonlijke reisadvies. Die ervaring met klanten pas ik toe bij Your Home. Het helpt mij om zeer klantgericht en persoonlijk te werk te gaan. Een mooie uitdaging, precies waar ik van hou!

Wouter

Financieel verantwoordelijke

De dagelijkse en volledige boekhouding valt onder mijn verantwoordelijkheid. Door de groei van Your Home de laatste jaren..., is de boekhouding mijn hoofdtaak geworden en ben ik hier fulltime mee bezig. Ik werk nauw samen met de calculator en bespreek elke kostprijscalculatie en bouwplan, zodat elk dossier zo nauwkeurig mogelijk wordt voorbereid, rekening houdende met het bouwbudget van de klant. Hiervoor volgen wij nauwgezet de markt op en staan wij in nauw contact met de verschillende aannemers, zodat wij steeds een stap voor staan betreffende kostprijs, kwaliteit en vernieuwingen.

Frederick

Werfleidingsverantwoordelijke

Sinds 1997 ben ik actief in de bouwsector, en dan vooral in de ruwbouw. Doorheen de jaren groeiden mijn kennis en ervaring..., en mocht ik ook een team leiden. Dankzij deze ervaringen en mijn grote interesse in alles wat met de bouwsector te maken heeft, kwam ik terecht bij Your Home. Samen met een team van getalenteerde collega’s leid ik bouwprojecten in goede banen. Zorgeloos bouwen, dat is onze missie.

Bavo

Calculatie & werfvoorbereiding

Mijn taak binnen Your Home bestaat erin om een persoonlijke en correcte kostprijs op te maken van jouw toekomstige woning.... In samenspraak met de architect en bouwadviseur worden de bouwplannen gefinaliseerd, die dan de basis vormen van mijn berekening. Wanneer jij als bouwheer ook nog eens alle leveranciers hebt geselecteerd, kan ik dankzij een doorgedreven calculatie de definitieve kostprijs van je woning becijferen. Sleutel-op-de-deur doen wij dus niet, jouw bouwproject wordt echt je droomwoning, uiteraard binnen jouw vooropgestelde budget.

Antje

Onthaal & Planning

Als onthaalmedewerker en planner sta ik in voor een warm onthaal van de klanten op ons kantoor en via de telefoon. Daarnaast ...ben ik ook verantwoordelijk voor de planning van de werven. Dit is mijn eerste werkervaring in de bouwsector en meteen ook in een bedrijf waar ik mij goed bij voel. Mijn eerste gesprek met onze zaakvoerder Yves stelde me meteen op mijn gemak, net zoals de aanwezigheid van kantoorhond Arthur trouwens! Voor mij is een goede werksfeer heel belangrijk. Zo kan iedereen zijn job goed doen en kunnen wij als team met veel enthousiasme aan jouw droomwoning bouwen.

Laurens

Bouwadviseur

Toen ik begon bij Your Home merkte ik dat er enorm goed nagedacht was over de volledige klantenervaring en het bouwproces op zich. ...We werken met duurzame materialen en alle nieuwigheden op het vlak van technologie en wetgeving volgen we nauwlettend op. Het is fijn om in zo’n goed georganiseerd team te mogen meedraaien. En dat aangename gevoel geven we ook mee aan onze klanten: we willen dat ze zorgeloos genieten van het bouwen van hun droomwoning.

Jerôme

Bouwadviseur

Na mijn middelbare studies trok ik twee jaar naar Oostenrijk om er voor Maier Dreier Skischule te werken. Dit gaf me de tijd om ...na te denken over waar ik naartoe wilde. Bij mijn terugkomst was het al snel duidelijk dat ik mijn vader achterna wilde in de vastgoedwereld. Mijn zoektocht begon. Ik bezocht de kijkwoning van Your Home en raakte aan de praat met onze zaakvoerder Yves. Ik besefte vrijwel meteen dat ik graag deel wilde uitmaken van het dynamische team. Voor mij is Your Home een innovatief en vooruitstrevend bedrijf dat met de nieuwste technieken en de meest duurzame materialen werkt. De perfecte coördinatie tijdens het bouwen van jouw droomwoning, daar doen we het voor.

Kaddi

Bouwadviseur

Met een hart voor vastgoed en liefde voor mensen, vond ik mijn thuis bij Your Home....Al meer dan een decennium ben ik actief in deze fascinerende en snel veranderende wereld. Bij Your Home leggen we de nadruk op kwaliteit, innovatie en duurzame materialen, een benadering die direct mijn aandacht trok. Het plezierige kennismakingsgesprek met onze zaakvoerder Yves en de warme ontvangst door mijn collega's versterkten mijn positieve gevoel. Als bouwadviseur overstijgt mijn rol het verstrekken van louter informatie; het draait om het begrijpen van jouw wensen, het delen van mijn passie voor vastgoed en gezamenlijk beslissingen nemen die leiden tot een woning die perfect bij jou past. Vanaf het allereerste kennismakingsgesprek tot de uiteindelijke keuze van jouw droomwoning, zal ik aan jouw zijde staan, begeleidend met expertise, enthousiasme en toewijding. Je mag rekenen op mijn volledige inzet om samen een thuis te creëren die jouw verwachtingen overstijgt.

Arthur

Huisbewaarder

Hé, ik ben Arthur! Meestal lig ik knus in mijn mand op de loer. Als er bezoek is, laat ik me graag eens horen, maar mijn geblaf ...slaat snel om in een kwispelende staart. Mijn baasje brengt me mee, omdat hij houdt van de huiselijke sfeer, en daar maak ik graag deel van uit. Geef mij dus gerust ook wat aandacht tijdens je bezoek. Tot snel. Woef!

Waarom kiezen voor Your Home?

Unieke werking
279
Woningen gebouwd en opgeleverd
18
Jaar ervaring in het bouwen van woningen
10
Gemotiveerde medewerkers
95%
Grote Klantentevredenheid
Trouwe partners

Laat ons even afspreken

Passie voor bouwen en verbouwen
Contacteer ons

Kantoor

Your Home bv
BIV: 504.564

Kortrijkseweg 154A - 8791
Beveren-Leie (Waregem)
Routebeschrijving

info@yourhome.be
056/755 788

Kijkwoning
Zwevegemsestraat 127 - 8530
Stasegem (Harelbeke)
 

Your Home is aangsloten bij volgende beroepsorganisaties

Erkend vastgoedmakelaar & bemiddelaar

Toezichthoudende autoriteit

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars
BIV - Luxemburgstraat 16B - 1000 Brussel
Land van erkenning: België
ON-nummer : BE0866.175.554 - RPR Kortrijk

Waarborgorganisme Derdengelden
Belfius BE29 7795 9678 5864
BA & Waarborgorganisme:
AG Insurance - polis 995.42.919