Kiezen voor Your Home

Dromen

Bij het bouwen van je woning komt heel wat kijken: planning, administratie, wetgeving, veiligheidscoördinatie, energie-attesten, verzekeringen en nog veel meer. Gelukkig neemt Your Home als bouwcoördinator het volledige bouwproces van jouw woning in handen. Wij volgen alle aspecten van de bouw op conform de meest recente normen. Zo kan je rustig de tijd nemen om de juiste materialen te kiezen die je wenst in je woning. Laat Your Home jouw droomwoning bouwen en geniet van een zorgeloos bouwproces. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Bouwen met een team van experts

Yves Detollenaere
Yves Detollenaere is hét gezicht achter Your Home en als oprichter is hij betrokken bij elk bouwproject. Als je met Your Home bouwt, kom je zeker en vast in contact met Yves en kan je steeds bij hem terecht voor vragen of extra advies. Bovendien staat ons team van experts voor je klaar om je te ondersteunen tijdens het volledige bouwproces.

Wij werken al jarenlang samen met aannemers en leveranciers, wat leidt tot wederzijds vertrouwen. Hierdoor wordt er niet bespaard op kwaliteit en afwerking, wat voor ons allemaal van groot belang is. We geloven in duurzame relaties met onze klanten en zetten dagelijks in om hun droomwoning te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons bouwproces en onze aanpak.
Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken.

Transparant

Wanneer je kiest voor Your Home als bouwcoördinator, kies je voor transparantie in het bouwproces. Bij ons zie je welke aannemers wij inschakelen en je krijgt inzage in hun offertes. Het unieke is dat jij als klant deze offertes zelf goedkeurt en de beslissingsbevoegdheid behoudt. Bij Your Home is het ons doel om je te ontzorgen, maar niet op het gebied van beslissingen nemen. Onze aannemers zijn namelijk tien jaar lang aansprakelijk en jij blijft eigenaar van de goedgekeurde offertes.

Bij ons onderteken je geen onduidelijke, allesomvattende blanco cheque om jouw woning te bouwen. Wij adviseren en begeleiden je gedurende het hele bouwproces en jij blijft nauw betrokken bij de voortgang. Op elk moment heb je inzage in de kosten en heb je de volledige controle over het uitzicht en de inrichting van je woning. Kies voor Your Home als bouwcoördinator en geniet van transparantie en controle over het bouwproces.

Uniek en op maat

Bij ons vind je geen standaardwoningen met sleutel-op-de-deur oplossingen. In plaats daarvan werken we samen met een afhankelijke architect om een woning te ontwerpen die volledig afgestemd is op jouw wensen. Tijdens het ontwerpproces denken we actief met je mee en adviseren we je bijvoorbeeld over de materialen die je in overweging neemt. Onze samenwerking met een aantal betrouwbare leveranciers zorgt ervoor dat je voor elk onderdeel van je woning een ruime keuze hebt uit allerlei soorten materialen in verschillende prijsklassen. 

Dankzij onze ervaring kunnen we je informeren over de pro’s en contra’s van bepaalde materialen, zodat je weloverwogen keuzes kan maken. Uiteindelijk kies je altijd zelf de materialen die in jouw woning gebruikt worden. Hierdoor zal je bij Your Home zelden twee dezelfde woningen vinden, maar krijg je wel steeds een woning die helemaal afgestemd is op jouw persoonlijke wensen en eisen.

Toekomstgericht

De technologie staat niet stil en de wettelijke normen voor energie worden regelmatig aangepast. Wie kan dat allemaal opvolgen? Your Home dus. Wij blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wetgeving. En we denken al een stap verder door te anticiperen en te streven naar een zo laag mogelijk energieverbruik. Zo blijft je woning na meerdere jaren energiezuinig én behoudt zo een meerwaarde bij eventuele verkoop. Wist je trouwens dat wij een eigen programma ontwikkelden om te berekenen op welke premies jij recht hebt? We maken het jou wel heel gemakkelijk zo.”

“De technologie staat niet stil en de wettelijke normen rondom energie worden regelmatig aangepast. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen en wetgevingen op het gebied van energie. We blijven continu op de hoogte en denken zelfs een stap verder door te anticiperen en te streven naar een zo laag mogelijk energieverbruik in jouw woning. Zo blijft je woning ook na verschillende jaren energiezuinig en behoudt deze zijn waarde bij de eventuele verkoop ervan.

Wist je trouwens dat wij een eigen programma ontwikkeld hebben om te berekenen op welke precies je recht hebt? Hierdoor wordt het aanvragen van de juiste premies voor jou wel heel gemakkelijk! Door onze inzet op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing ben jij bij Your Home verzekerd van een woning die aan de nieuwste normen voldoet en ook nog eens financieel aantrekkelijk is.

Laat ons even afspreken

Passie voor bouwen en verbouwen

Overtuigd om jouw woning op maat te bouwen met Your Home? Of toch liever eerst nog een persoonlijke afspraak? Neem dan zeker contact met ons op. Wij bespreken graag hoe wij te werk zouden gaan met de bouw van jouw droomwoning.

Contacteer ons
  • Woonproject Moorsele

Uw toekomst in Moorsele

6 juni 2024

  • Philippe en Sabine

Een droomhuis zonder zorgen!

27 mei 2024

  • Woonproject Deerlijk

Uw toekomst in Deerlijk

23 mei 2014

Blijf op de hoogte

Tips and tricks

Kantoor

Your Home bv
BIV: 504.564

Kortrijkseweg 154A - 8791
Beveren-Leie (Waregem)
Routebeschrijving

info@yourhome.be
056/755 788

Kijkwoning
Zwevegemsestraat 127 - 8530
Stasegem (Harelbeke)
 

Your Home is aangsloten bij volgende beroepsorganisaties

Erkend vastgoedmakelaar & bemiddelaar

Toezichthoudende autoriteit

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars
BIV - Luxemburgstraat 16B - 1000 Brussel
Land van erkenning: België
ON-nummer : BE0866.175.554 - RPR Kortrijk

Waarborgorganisme Derdengelden
Belfius BE29 7795 9678 5864
BA & Waarborgorganisme:
AG Insurance - polis 995.42.919