Kiezen voor Your Home

Dromen

Your Home neemt als bouwcoördinator het volledige bouwproces van jouw woning in handen. Want er komt wel wat bij kijken om je eigen woning te bouwen: planning, administratie, wetgeving, veiligheidscoördinatie, energie-attesten, verzekering,… 
Als je met Your Home bouwt, volgen wij dat allemaal op. Volgens de meest recente normen. Zo kun jij rustig de tijd nemen om de juiste materialen te kiezen die je wenst in jouw woning. 

Vertrouwd gezicht

Yves Detollenaere
Yves Detollenaere is hét gezicht van Your Home. Wie met Your Home bouwt, komt in contact met Yves. Als oprichter van het bedrijf blijft hij betrokken bij elk bouwproject. Uiteraard met de hulp van een uitstekend team van experts.

Heb je vragen of nog extra advies nodig? Je kunt altijd bij ons terecht. Met onze aannemers en leveranciers werken wij al jaren samen. Dat leidt tot wederzijds vertrouwen. Zo weten we dat er niet bespaard wordt op kwaliteit en afwerking. Daar heeft niemand van ons baat bij. Wij kiezen voor een duurzame relatie met onze klanten.
Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken.

Transparant

Wie kiest voor Your Home als bouwcoördinator kiest voor transparantie: je ziet met welke aannemers wij werken en je ziet hun offertes. Meer nog, je keurt die offertes ook zelf goed! Your Home neemt veel uit je handen, maar niet het beslissingsrecht. De aannemers zijn 10 jaar aansprakelijk en jij blijft eigenaar van de goedgekeurde offertes.
Je ondertekent bij ons geen onduidelijke, allesomvattende blanco cheque om jouw woning te bouwen. We adviseren en begeleiden jou door het hele bouwproces. En daar blijf je nauw bij betrokken. Je hebt op elk moment zicht op de kosten. En je bepaalt zelf het uitzicht en de inrichting van jouw woning.

Uniek en op maat

Geen sleutel-op-de-deur met standaardwoningen bij Your Home. Wij werken met een onafhankelijke architect die een woning naar jouw wensen ontwerpt. En Your Home denkt met je mee. Wij adviseren over de materialen die jij in overweging neemt. We werken samen met een aantal betrouwbare leveranciers, waardoor je voor elk onderdeel van je woning ruime keuze hebt uit alle soorten materialen in verschillende prijsklasses. 
Met onze ervaring informeren we jou over de pro’s en de contra’s. Maar jij kiest altijd zelf de materialen. Je zal zelden twee dezelfde woningen van Your Home vinden!

Toekomstgericht

De technologie staat niet stil en de wettelijke normen voor energie worden regelmatig aangepast. Wie kan dat allemaal nog volgen? Your Home dus. Wij blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wetgeving. En we denken al een stap verder door te anticiperen en te streven naar een zo laag mogelijk energieverbruik. Zo blijft je woning na meerdere jaren energiezuinig én behoudt zo een meerwaarde bij eventuele verkoop.
Wist je trouwens dat wij een eigen programma ontwikkelden om te berekenen op welke premies jij recht hebt? We maken het jou wel heel gemakkelijk zo.

Laat ons even afspreken

Passie voor bouwen en verbouwen

Overtuigd om met Your Home te bouwen? Of toch liever eerst nog een persoonlijke afspraak?
Neem zeker contact op. Wij bespreken graag onze aanpak van jouw droomwoning.

Contacteer ons
  • Dirk en Martine

We raden Your Home iedereen aan!


  • Energie

Professioneel advies om energiezuinig te bouwen


  • Wolfgang & Sofie

Met Your Home kan je écht zorgeloos bouwen


Blijf op de hoogte

Tips and tricks

Kantoor

Your Home bv
BIV: 504.564

Kortrijkseweg 154A - 8791
Beveren-Leie (Waregem)
Routebeschrijving

info@yourhome.be
056/755 788

Your Home is aangsloten bij volgende beroepsorganisaties

Erkend vastgoedmakelaar & bemiddelaar

Toezichthoudende autoriteit

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars
BIV - Luxemburgstraat 16B - 1000 Brussel
Land van erkenning: België
ON-nummer : BE0866.175.554 - RPR Kortrijk

Waarborgorganisme Derdengelden
Belfius BE29 7795 9678 5864
BA & Waarborgorganisme:
AG Insurance - polis 995.42.919