Totaalrenovatie

Dromen

Een moderne woning vinden die voldoet aan de hedendaagse energievoorwaarden is niet evident. Een eerder beperkt aanbod en veel potentiële kopers, waardoor de prijs navenant is. Bouwgrond is schaars, de oppervlaktes worden kleiner en het is niet altijd de ligging van jouw keuze. Heb je er al eens aan gedacht om een bestaande woning volledig te renoveren? Gewoon alles eruit en volledig opnieuw beginnen opbouwen volgens jouw stijl en smaak! 

Waarom renoveren met Your Home?

Yves Detollenaere
Er staan heel wat oudere woningen te koop op mooie stukken grond met een ideale ligging. Maar je moet het potentieel zien. Voor veel (jonge) gezinnen is dat de ideale manier om een eigen, ruime woning te bouwen. Your Home helpt je graag bij de totaalrenovatie van jouw woning.
Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken.

Inschatting

Wie zelf weinig of geen ervaring heeft met verbouwen, ziet vaak geen beginnen aan het totaal renoveren van een bestaande woning.  Je moet zelfs eerst nog afbreken, voor je kunt beginnen!
Your Home helpt je van bij de afbraak tot aan de afwerking. We luisteren naar jouw wensen, we bekijken de structuren van de ruwbouw en welke aanpassingen er nodig zijn. Daarmee gaan we aan de slag om een ontwerp te maken om de bestaande woning om te toveren tot jouw droomwoning. Mét een correcte inschatting van de kostprijs. Je zal zien dat een bestaande woning jou heel wat toekomstperspectief kan geven! 

Opbouwen

Wat overblijft van de bestaande woning is de basis om op verder te bouwen. Your Home bouwt verder aan een stevige structuur met kwaliteitsvolle materialen. We voorzien alles van nutsleidingen voor water en elektriciteit voor maximaal comfort. De nieuwste technieken om jouw leven gemakkelijker en aangenamer te maken. 

Isolatie en energie

Laat ons eerlijk zijn: energieverbruik, luchtcirculatie en comfort zijn vaak de eerste redenen om een bestaande woning te renoveren. Vocht, koude en een muffe geur zorgen voor een onaangename leefomgeving. Iedereen wil toch frisse lucht en voldoende warmte voor een goed gevoel? Een totaalrenovatie geeft je de kans om te genieten van alle comfort op de plaats waar je je thuis voelt. Wij voorzien meteen de nieuwste technieken voor energie en zelfs meer dan dat. Wij zorgen dat die oude woning opnieuw klaar is voor de toekomst. Klaar voor een nieuw leven.
 

Afwerking

Die nieuwe woning richten we meteen in naar het interieur waar je al zolang naar verlangt. Jij kiest zelf de stijl en de materialen. Modern of eerder rustiek? Strakke, minimalistische kleuren en materialen of liever warm met veel prints en accessoires? Het kan allemaal. We bouwen eindelijk die open keuken uit de boekjes of een badkamer met wellnessruimte. Zelfs de tuin kunnen we voor je inrichten als ‘buitenkamer’. Of uw zwembad samen bouwen?
Wil je met je eigen ogen zien welke woning wij kunnen maken van een bestaand huis? Neem zeker contact op en ontdek zelf dat een bestaande woning dé oplossing kan zijn voor jouw droom. Je zal de oude woning niet meer herkennen!
 

Blogs & verhalen

  • Dirk en Martine

We raden Your Home iedereen aan!


  • Energie

Professioneel advies om energiezuinig te bouwen


  • Wolfgang & Sofie

Met Your Home kan je écht zorgeloos bouwen


Blijf op de hoogte

Tips and tricks

Kantoor

Your Home bv
BIV: 504.564

Kortrijkseweg 154A - 8791
Beveren-Leie (Waregem)
Routebeschrijving

info@yourhome.be
056/755 788

Your Home is aangsloten bij volgende beroepsorganisaties

Erkend vastgoedmakelaar & bemiddelaar

Toezichthoudende autoriteit

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars
BIV - Luxemburgstraat 16B - 1000 Brussel
Land van erkenning: België
ON-nummer : BE0866.175.554 - RPR Kortrijk

Waarborgorganisme Derdengelden
Belfius BE29 7795 9678 5864
BA & Waarborgorganisme:
AG Insurance - polis 995.42.919