Totaalrenovatie

Dromen

Het vinden van een moderne woning die aan de hedendaagse energievoorwaarden voldoet, kan een uitdaging zijn vanwege het beperkte aanbod en de hoge vraag, wat de prijzen uiteindelijk ook opdrijft. Daarnaast kan het vinden van de geschikte bouwgrond in de gewenste regio ook een probleem zijn, aangezien de beschikbare oppervlaktes steeds kleiner worden. Gelukkig is het renoveren van een bestaande woning een interessante optie. Bij een volledige renovatie kan je alles eruit halen en de woning volledig naar jouw stijl en smaak heropbouwen. Zo creëer je jouw droomhuis zonder de beperkingen van het beperkte aanbod.

Waarom renoveren met Your Home?

Yves Detollenaere
Er zijn tal oudere woningen te koop op toplocaties met mooie percelen, maar het vergt wat inzicht om het potentieel te zien. Voor veel (jonge) gezinnen is dit de ideale manier om een ruime woning te creëren die volledig naar hun eigen stijl en smaak is opgebouwd. Bij Your Home bieden we deskundige hulp bij de totaalrenovatie van jouw woning, zodat je er jouw droomwoning van kan maken zonder zorgen.
Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken.

Inschatting

Als je zelf weinig of geen ervaring hebt met verbouwen, kan het totaal renoveren van een bestaande woning ontmoedigend lijken. Bij Your Home hoef je je geen zorgen te maken, want wij helpen je vanaf de afbraak tot aan de afwerking. Onze experts luisteren naar jouw wensen en bekijken de structuren van de ruwbouw en welke aanpassingen er nodig zijn. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerp om de bestaande woning te toveren tot jouw droomwoning, met een duidelijke inschatting van de kostprijs. Ontdek samen met ons hoe een bestaande woning heel wat toekomstperspectief kan bieden.

Opbouwen

Bij het bouwen van een nieuwe woning is het vaak niet nodig om helemaal vanaf nul te beginnen. Wat overblijft van een bestaande woning kan namelijk dienen als de basis voor verdere bouwactiviteiten. Bij Your Home zijn we gespecialiseerd in het bouwen van stevige constructies met gebruik van kwaliteitsvolle materialen. Onze focus ligt steeds op duurzaamheid en langdurige kwaliteit, zodat je levenslang kan genieten van jouw nieuwe woning.

Naast de structuur en materialen voorzien wij ook alle nutsleidingen voor water en elektriciteit voor maximaal comfort. Je hoeft je dus met andere woorden geen zorgen te maken over het regelen van deze essentiële voorzieningen, want wij nemen ze graag voor onze rekening.

Isolatie en energie

Het renoveren van een bestaande woning kan om verschillende redenen de moeite waard zijn. Energieverbruik, luchtcirculatie en comfort zijn vaak de eerste redenen waarom mensen besluiten om een renovatie uit te voeren. Een vochtige omgeving, koude lucht en een muffe geur kunnen immers zorgen voor een onaangename leefomgeving. Iedereen wil zich toch thuis voelen in een frisse, warme en comfortabele omgeving.

Een totaalrenovatie biedt de kans om alle comfort te ervaren op de plek waar je je thuis voelt. Bij het renoveren van een bestaande woning is het belangrijk om te werken met hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken. Zo zorgen wij ervoor dat jouw oude woning weer klaar is voor de toekomst en ben je verzekerd van een comfortabele leefomgeving.

Afwerking

Of je nu houdt van een moderne of eerder rustieke stijl, wij zorgen ervoor dat de woning volledig naar jouw wensen wordt ingericht. Wil je graag strakke, minimalistische kleuren en materialen of liever een warme sfeer met veel prints en accessoires? Bij ons is alles mogelijk.

Met onze jarenlange ervaring zijn we in staat om jouw droominterieur te realiseren. We kunnen eindelijk die open keuken creëren waar je altijd al van droomde of een badkamer met wellnessruimte voor extra ontspanning en luxe. Ook de tuin kunnen we voor je inrichten als ‘buitenkamer’, waar je heerlijk kan vertoeven. Wil je een zwembad in de tuin? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en zorgen voor de perfecte afwerking. Je oude woning zal met andere woorden niet meer te herkennen zijn.

Blogs & verhalen

  • David en Sylvie

Transparantie, kwaliteit en betrouwbaarheid!

12 september 2023

  • Valentijn en Julie

Blij met onze keuze!

12 september 2023

  • Anton en Anke

Flexibiliteit, communicatie en kwaliteit!

12 september 2023

Blijf op de hoogte

Tips and tricks

Kantoor

Your Home bv
BIV: 504.564

Kortrijkseweg 154A - 8791
Beveren-Leie (Waregem)
Routebeschrijving

info@yourhome.be
056/755 788

Kijkwoning
Zwevegemsestraat 127 - 8530
Stasegem (Harelbeke)
 

Your Home is aangsloten bij volgende beroepsorganisaties

Erkend vastgoedmakelaar & bemiddelaar

Toezichthoudende autoriteit

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars
BIV - Luxemburgstraat 16B - 1000 Brussel
Land van erkenning: België
ON-nummer : BE0866.175.554 - RPR Kortrijk

Waarborgorganisme Derdengelden
Belfius BE29 7795 9678 5864
BA & Waarborgorganisme:
AG Insurance - polis 995.42.919