Ik heb al bouwgrond

Dromen

Heb je grootse plannen voor dat mooie stuk bouwgrond dat momenteel nog onbenut is? Your Home helpt je graag bij het realiseren van jouw droomwoning. Vertel ons jouw visie en wij zorgen ervoor dat deze werkelijkheid wordt. Of je nu houdt van een landelijke en warme stijl, strak en modern of een unieke combinatie van beide, wij denken graag met je mee.

Bij Your Home staan we niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor een persoonlijke aanpak. We begeleiden je gedurende het hele bouwproces en zorgen ervoor dat jouw wensen en behoeften centraal staan. Of het nu gaat om de keuze van materialen of het ontwerp van de woning, wij nemen de tijd om met jou tot de beste oplossingen te komen.

Bouwplannen op jouw bouwgrond

Passie voor bouwen

Met jarenlange ervaring in het bouwen van nieuwbouwwoningen en maatwerk projecten, is Your Home dé partner bij uitstek. Onze deskundige bouwadviseurs begeleiden je vanaf het allereerste contact tot de definitieve oplevering van jouw woning. Wij nemen de coördinatie van de bouwwerkzaamheden op ons, zodat jij zorgeloos kunt genieten van de betoverende reis naar jouw nieuwe thuis. Laat je inspireren door onze vorige nieuwbouwprojecten en stap binnenkort de drempel van jouw nieuwe woning over.

Enkele realisaties

Villa op eigen bouwgrond

Bij Your Home zijn we gespecialiseerd in het bouwen van prachtige villa’s op maat. Wij zorgen ervoor dat al jouw wensen en voorkeuren worden meegenomen in het bouwproces. Elke baksteen die wij leggen, brengt je een stapje dichter bij jouw nieuwe thuis. Wij komen graag bij je langs om te zien wat er mogelijk is en om een beter beeld te krijgen van jouw droomhuis. Laat Your Home je villa bouwen en maak je droom werkelijkheid.

Blogs & verhalen

  • Woonproject Moorsele

Uw toekomst in Moorsele

6 juni 2024

  • Philippe en Sabine

Een droomhuis zonder zorgen!

27 mei 2024

  • Woonproject Deerlijk

Uw toekomst in Deerlijk

23 mei 2014

Laat ons even afspreken

Passie voor bouwen
Contacteer ons

Kantoor

Your Home bv
BIV: 504.564

Kortrijkseweg 154A - 8791
Beveren-Leie (Waregem)
Routebeschrijving

info@yourhome.be
056/755 788

Kijkwoning
Zwevegemsestraat 127 - 8530
Stasegem (Harelbeke)
 

Your Home is aangsloten bij volgende beroepsorganisaties

Erkend vastgoedmakelaar & bemiddelaar

Toezichthoudende autoriteit

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars
BIV - Luxemburgstraat 16B - 1000 Brussel
Land van erkenning: België
ON-nummer : BE0866.175.554 - RPR Kortrijk

Waarborgorganisme Derdengelden
Belfius BE29 7795 9678 5864
BA & Waarborgorganisme:
AG Insurance - polis 995.42.919