Onze aanpak

Dromen waarmaken

Dankzij ons duidelijk en weldoordacht vierstappenplan zorgen we er steeds voor dat je zorgeloos doorheen jouw bouwproject kan wandelen. Onze aanpak maakt bouwen eenvoudig en we houden voortdurend rekening met de nieuwste wetgevingen.

Vanaf de eerste ontmoeting tot aan de oplevering van je woning kan je rekenen op rechtlijnige communicatie. Bij Your Home geloven we in persoonlijke aanpak. Daarom houden we bij het ontwerpen van jouw woning rekening met je budget en stijl. Elk project is uniek en op maat gemaakt, dat is wat ons onderscheidt.

Ontdek onze vier stappen en ervaar zelf waarom onze aanpak werkt. Bij Your Home kan je vertrouwen op bouwcoördinatie die je doorheen het hele proces begeleidt. Zo kan je je concentreren op het kiezen van de juiste materialen en je persoonlijke stijl, terwijl wij zorgen voor een vlotte en stressvrije ervaring.

Ons uniek 4 stappen plan

stap 1

Onze bouwadviseur helpt je op weg

Samen met de architect en jouw eigen Your Home-adviseur luisteren we aandachtig naar jouw wensen. We houden rekening met je budget, ideeën, wetgeving en bouwvoorschriften om tot een ontwerpplan te komen dat volledig aan jouw verwachtingen voldoet. ...We maken samen een eerste ontwerp en zorgen voor een realistische prijsschatting zonder verrassingen, helemaal op basis van jouw voorkeuren. Bij Your Home staan we voor rechtlijnige en transparante communicatie. We scheppen duidelijkheid, zodat enkel jij beslist om verder te gaan naar de volgende stap.

stap 2

We stemmen af met de architect

Ben je nog niet overtuigd van het eerste ontwerp? Geen probleem. We plannen graag een gezellige bijeenkomst met een tasje koffie, waarbij we samen met jou de aanpassingen bespreken die nodig zijn. Onze architecten ...passen het bouwplan verder aan tot je helemaal tevreden bent. En terwijl we dan toch samen zijn, bespreken we ook de materialen die in jouw woning moeten schitteren. Als je akkoord bent met het aangepaste ontwerp en de materialenlijst, gaan we verder met de opmaak van de volledig gepersonaliseerde meetstaat en een eerste voorstudie. Zo kunnen we ook een eerste prijsindicatie geven van de totale kosten van het huis. We geven je alle tijd en ruimte om de vooropgestelde leveranciers te bezoeken en hun producten te bekijken op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Als je ons je voorlopige keuzes doorgeeft, kunnen we al vanaf de eerste prijsindicatie rekening houden met jouw wensen.

stap 3

De kostprijs van jouw bouwproject berekenen en materialen finaliseren

Bij Your Home gaan we verder dan enkel het ontwerp en de materiaalkeuze van jouw droomwoning. We vragen ...offertes aan bij verschillende aannemers en leveranciers om een volledig beeld te krijgen van de kostprijs van jouw bouwproject. Tijdens een overleg met jou bespreken we de offertes en passen we deze aan naar jouw keuzes en budget. Zo blijf je steeds op de hoogte van de kosten van jouw bouwproject. Als alles naar wens is en de offertes binnen je budget passen, kan je je finale akkoord geven en de offertes ondertekenen. We zorgen steeds voor transparante communicatie en een helder overzicht van alle kosten, zodat je met een gerust hart kan starten met de bouw van jouw droomwoning.

stap 4

Maak kennis met jouw werfleider en planner

We willen dat jouw bouwproces zo zorgeloos mogelijk verloopt. Daarom stellen we graag jouw persoonlijke werfleider en planner voor. ...Zij zorgen voor een gedetailleerd draaiboek en een planning, zodat jij en ons team altijd weten wat er te gebeuren staat. Onze uitvoeringsplannen worden pas vrijgegeven wanneer alles 100% vaststaat. Op die manier hebben de juiste mensen steeds de correcte informatie en kunnen we samen starten met de bouw van jouw droomwoning zonder zorgen. Bovendien hechten we veel belang aan transparante communicatie. Daarom kan je altijd bij jouw werfleider of planner terecht met vragen of opmerkingen. Zo kan je steeds met een gerust hart toekijken hoe jouw droomhuis werkelijkheid wordt.

Laat ons even afspreken

Passie voor bouwen en verbouwen
Contacteer ons

Kantoor

Your Home bv
BIV: 504.564

Kortrijkseweg 154A - 8791
Beveren-Leie (Waregem)
Routebeschrijving

info@yourhome.be
056/755 788

Kijkwoning
Zwevegemsestraat 127 - 8530
Stasegem (Harelbeke)
 

Your Home is aangsloten bij volgende beroepsorganisaties

Erkend vastgoedmakelaar & bemiddelaar

Toezichthoudende autoriteit

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars
BIV - Luxemburgstraat 16B - 1000 Brussel
Land van erkenning: België
ON-nummer : BE0866.175.554 - RPR Kortrijk

Waarborgorganisme Derdengelden
Belfius BE29 7795 9678 5864
BA & Waarborgorganisme:
AG Insurance - polis 995.42.919