Onze aanpak

Dromen waarmaken

Zorgeloos door jouw bouwproject wandelen, dat gebeurt met ons weldoordachte en duidelijk vierstappenplan. Bouwen maken wij eenvoudig door aandacht te hebben voor de nieuwste wetgevingen. Wij gaan voor rechtlijnige communicatie, van de eerste ontmoeting tot het binnenstappen van jullie afgewerkte woning. Ook houden wij rekening met jouw budget en stijl. Bij ons is geen enkele woning identiek, maar steeds op maat ontworpen. Dat is persoonlijk, dat is Your Home. Ontdek onze vier stappen en ervaar zelf waarom onze aanpak werkt.

Ons uniek 4 stappen plan

stap 1

Onze bouwadviseur helpt je op weg

Bij de eerste ontmoeting geven wij jou onze persoonlijke aanpak mee. De architect en jouw eigen Your Home-adviseur luisteren aandachtig naar jouw wensen. Enkel zo komen we tot een ontwerpplan dat volledig rekening ...houdt met het budget, het idee, de wetgeving, de bouwvoorschriften en meer. Zodra het concept en de ideeën zijn uitgewisseld, maken we samen een eerste ontwerp en zorgen wij voor een realistische prijsschatting zonder verrassingen. Helemaal op basis van jouw voorkeuren. Your Home staat voor rechtlijnige en transparante communicatie. Communicatie die duidelijkheid schept zodat enkel jij beslist om verder te gaan naar de volgende stap en een inschatting.

stap 2

We stemmen af met de architect

Nog niet helemaal tevreden over het ontwerp ? Geen probleem, we plannen een gezellige namiddag met koffie in, waarbij wij samen de aanpassing doorgeven aan de architect. Zij passen het bouwplan verder aan tot je...helemaal tevreden bent. Terwijl we dan toch samenzitten, denken we na over de materialen die in jouw droomwoning zullen schitteren. Ga je akkoord met het plan en de materialenlijst, dan gaan we over tot de opmaak van de volledige gepersonaliseerde meetstaat en een eerste voorstudie. Zo kunnen we ook een eerste prijsindicatie opmaken van de totale kostprijs van het huis. Ondertussen kan je rustig de voorgestelde leveranciers bezoeken op eigen tempo en op een tijdstip dat voor jou past. Als je dit wenst houden wij al rekening vanaf de eerste prijsindicatie met jouw voorlopige keuzes.

stap 3

Materiaalkeuzes finaliseren en calculeren

We gaan een stapje verder. We vragen alvast offertes aan bij de aannemers en leveranciers om zo de volledige kostprijs in kaart te brengen. Samen overlopen we de kostprijs, rekening houdende met je keuzes en we zorgen ...ervoor dat deze jouw budget niet overschrijden. Zo ben je steeds up-to-date over jouw bouwproject. Ben je helemaal tevreden met de offertes ? Dan kan je je finale akkoord geven en de offertes ondertekenen.

stap 4

We vangen de bouwwerken aan

Wij kunnen nu bijna van start gaan. We laten je kennismaken met jouw werfleider en planner. Zij stellen een draaiboek en planning op, zodat zowel jij als ons volledige team altijd weet wat er te doen staat. ...De uitvoeringsplannen, aangepast door de architect en noodzakelijk voor een zorgeloze werf, geven we enkel vrij wanneer alles 100% vaststaat. Zo bezitten de juiste mensen steeds over de correcte informatie en kunnen we samen zorgeloos starten aan de bouw van jouw droomwoning.

Laat ons even afspreken

Passie voor bouwen en verbouwen
Contacteer ons

Kantoor

Your Home bv
BIV: 504.564

Kortrijkseweg 154A - 8791
Beveren-Leie (Waregem)
Routebeschrijving

info@yourhome.be
056/755 788

Your Home is aangsloten bij volgende beroepsorganisaties

Erkend vastgoedmakelaar & bemiddelaar

Toezichthoudende autoriteit

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars
BIV - Luxemburgstraat 16B - 1000 Brussel
Land van erkenning: België
ON-nummer : BE0866.175.554 - RPR Kortrijk

Waarborgorganisme Derdengelden
Belfius BE29 7795 9678 5864
BA & Waarborgorganisme:
AG Insurance - polis 995.42.919