Het verhaal van Yves en Your Home

Dromen

Op Yves Detollenaere kun je bouwen. En met zijn bedrijf Your Home zeker! Persoonlijk contact en advies op maat zijn cruciaal voor Yves. Door zijn jarenlange ervaring in de bouwsector kent hij elk facet van het bouwproces tot in de details. Zo leerde hij al doende hoe het moet. En vooral, hoe het niet moet… 
Met die kennis toont Yves bij Your Home hoe kiezen voor kwaliteit bij bouwen op maat altijd voordeliger is voor jou.

De jarenlange ervaring mag je gerust letterlijk nemen: als kleuter wist hij al resoluut dat metser of brandweerman zijn beroep zou worden. Het ging toch in de richting van dat eerste. Na een opleiding als schrijnwerker volgde de voltooiing met een diploma als architect-assistent. Als bouwkundig tekenaar bij een betonproducent passeerden letterlijk duizenden studies en plannen door zijn handen. Betongewelven kennen alvast geen geheimen meer!

Maar persoonlijk contact is belangrijk voor Yves. Na het beton volgde daarom een nieuwe stap als verkoper bij een bouwpromotor. Een boeiende en leerrijke ervaring. Gaandeweg kon Yves zich steeds minder verzoenen met besparen op kwaliteit en focus op winstmaximalisatie. De tevredenheid van de klant moet voorop staan. En dat op lange termijn.

Bouw van eerste woning

Passie voor bouwen en verbouwen

Door de bouw van zijn eerste woning volledig zelf in handen te nemen, rekende Yves al snel uit dat kwaliteit echt niet altijd duurder moet zijn. Een huis bouwen voor iemand anders, maar op zijn manier. Dat is de missie van Yves. Stevig en duurzaam, maar toch op maat en uniek. Dat kun je verwachten als Your Home de bouwcoördinatie van jouw woning in handen neemt. En dat al sinds 2005. In 2007 behaalde Yves het diploma van erkend vastgoedmakelaar.

Your Home is intussen uitgegroeid tot een team van meer dan 10 bouw & vastgoed-experts. Elk met hun eigen expertise, maar als één ploeg op elkaar ingespeeld. Zo heeft Your Home alle kennis in huis om elke stap in het bouwproces van jouw woning van dichtbij op te volgen. Directe communicatie zonder tijd te verliezen aan tussenpersonen. Een team waar Yves terecht trots op is!

Na de lange werkdagen ging Yves vroeger uitblazen. Letterlijk, als saxofonist bij een big band. Tegenwoordig vindt Yves vooral rust in zijn gezin. Al is de interesse voor woningen ook daar niet veraf: partner Lennie volgt de marketing op bij Your Home. Wie weet treden dochter Charlotte en zoon Jean-Batiste ooit nog in de voetsporen?
Ontspannen doet Yves graag in Spanje. Als liefhebber van whisky en gin leent het Spaanse weer zich er perfect toe om dat in de buitenlucht te doen. 

Hoewel, puur ontspannen is het niet altijd in Spanje. Want Your Home begeleidt op dezelfde manier woonprojecten in de zuiderse zon. Die geeft altijd net dat tikkeltje meer energie, ook bij terugkomst in België. 

Wil je dat zelf ervaren bij jouw bouwproject? Contacteer Your Home en voel zelf hoe wij met veel warmte jouw droomwoning kunnen realiseren.

Of zou jij ook graag deel uitmaken van ons topteam? Stuur dan gerust jouw cv door naar job@yourhome.be en wie weet hebben wij de ideale job voor jou.

Laat ons even afspreken

Passie voor bouwen en verbouwen
Contacteer ons

Kantoor

Your Home bv
BIV: 504.564

Kortrijkseweg 154A - 8791
Beveren-Leie (Waregem)
Routebeschrijving

info@yourhome.be
056/755 788

Kijkwoning
Zwevegemsestraat 127 - 8530
Stasegem (Harelbeke)
 

Your Home is aangsloten bij volgende beroepsorganisaties

Erkend vastgoedmakelaar & bemiddelaar

Toezichthoudende autoriteit

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars
BIV - Luxemburgstraat 16B - 1000 Brussel
Land van erkenning: België
ON-nummer : BE0866.175.554 - RPR Kortrijk

Waarborgorganisme Derdengelden
Belfius BE29 7795 9678 5864
BA & Waarborgorganisme:
AG Insurance - polis 995.42.919