Realisaties
Kijkwoning
Contact
Architecten
Bouwen op maat
Immo
FAQ
Blog
Your Home

Op zoek naar een nieuwbouwproject?

Wil jij thuiskomen in een woning die er jarenlang als nieuw uitziet? Een huis of appartement dat compact en toch ruim oogt dankzij de natuurlijke lichtinval en moderne bouwtechnieken? En vind je een lage energiefactuur ook mooi meegenomen? Dan is een nieuwbouwwoning of - appartement iets voor jou. Bij Your Home vind je doordachte, vernieuwende nieuwbouwprojecten in verschillende stijlen, die betaalbaar, duurzaam en energiezuinig zijn. Ideaal voor wie een starterswoning zoekt, wil investeren in vastgoed of gewoon op zoek is naar een nieuwbouwwoning voor het hele gezin.

Ontdek onze nieuwbouwprojecten

14 resultaten
€ 285.119
488m2
Vichte
€ 300.080
523m2
Vichte
Verkocht
86m2
Beveren (Leie)
Verkocht
105m2
Beveren (Leie)
€ 251.962
313m2
Vichte
Verkocht
68m2
Beveren (Leie)
Interesse in één van onze nieuwbouwprojecten? Maak vrijblijvend een afspraak om te weten te komen hoe wij te werk gaan.

Energiezuinige nieuwbouwwoningen en -appartementen

Your Home gaat steeds voor een uitstekende bouwkwaliteit. Alleen de beste materialen en afwerking komen in aanmerking. Bovendien volgen we de wetgeving over bouwen op de voet en zetten we sterk in op duurzaamheid en energiezuinigheid. Zo laten we voor elke nieuwe residentie een geluidstudie opmaken door een expert om een optimale akoestiek te kunnen garanderen. Elke woonentiteit die door ons wordt gebouwd, voldoet aan de hoogste isolatienormen. We zetten tot slot altijd in op de nieuwste technieken en het gebruik van kwalitatieve materialen.

Onze unieke aanpak

Droom je van een betaalbare nieuwbouwwoning of nieuwbouwappartement op maat? Als je kiest voor een van onze nieuwbouwprojecten kom je terecht in een aangename, esthetische omgeving. Alle huizen en appartementen zijn op elkaar afgestemd en stralen rust en vernieuwing uit. Afhankelijk van wanneer je intekent op het project kan de binnenafwerking nog aangepast worden. 

Maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs. We bekijken samen wat we voor jou in onze portefeuille van lopende nieuwbouwprojecten hebben. Zo niet, dan is bouwen op maat misschien ook wel een bespreekbare optie. Onze bouwadviseur beantwoordt graag al je vragen.

Gloednieuw én energiezuinig

Elk nieuwbouwproject van Your Home voldoet aan de meest recente energienormen voor isolatie, energiezuinigheid, energieprestatie en ventilatie. Duurzaam bouwen leidt immers niet alleen tot een optimaal leefcomfort, maar ook tot een lager energieverbruik. Goed voor de portemonnee én voor het milieu!

Hoeveel kost een nieuwbouwwoning of appartement?

Instappen in een nieuwbouwproject van Your Home heeft tal van voordelen. Je weet zeker dat je woning energiezuinig is, dat die er jarenlang als nieuw zal uitzien en dat de meest kwaliteitsvolle materialen en de nieuwste technieken worden gebruikt. De ontwerpen liggen vast, de beste partners zijn geselecteerd. Kortom, jij geniet zorgeloos van het bouwproces en nog lang daarna van jouw gloednieuwe thuis. De prijzen die je bij onze nieuwbouwwoningen en - appartementen ziet zijn inclusief de grond, maar exclusief registratiekosten, notariskosten en btw. Verder is alles wat je op het plan en de foto’s ziet inbegrepen in de vermelde prijs.
Actie

Maak kans op een Sonos Speaker

Hoe? Heel eenvoudig. Tip je familie, vrienden of kennissen over je unieke bouwervaring met Your Home. Bouwt één van hen met Your Home dan ontvang je een One SL Sonos speaker

Nieuwe blogberichten

5 interieurtips voor de herfst


De zomer is bijna voorbij, de dagen worden korter en grijzer. Dat betekent dat de herfst eraan komt. Met deze 5 interieurtips maak je je huis herfstproof.

Tips voor een tuin die aansluit bij de stijl van jouw woning


Als je kiest voor een nieuwbouwproject op maat, is jouw tuin vaak nog een onbeschreven blad. Hoe laat je die open vlakte passen bij jouw woning? Enkele tips! 

Enkele van onze partners

Contacteer Your Home

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes

Wij gebruiken jouw e-mailadres enkel om onze maandelijkse nieuwsbrief te kunnen mailen.
We geven dit adres niet door aan derden, en houden het enkel bij zolang je je niet uitschrijft.