Ik wil bouwen

Dromen

Ben je op zoek naar de perfecte bouwgrond voor jouw droomwoning, maar heb je deze nog niet gevonden in je favoriete regio? Geen paniek! Bij Your Home helpen we je graag om jouw bouwdroom waar te maken. Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om de ideale bouwgrond voor je te vinden en dankzij onze ervaren partners zorgen wij voor een efficiënte bouw van jouw woning in no-time. Laat ons weten wat je zoekt en wij nemen het zoekproces voor je in handen, zodat jij binnenkort kan genieten van jouw ideale thuis.

Toon als
Nieuw te bouwen alleenstaande woning met vrije keuze van architectuur te Ooigem.
Inspiratiewoning - Nog te bouwen
YH_LA_NTB_20230303
open
Ooigem
640 m2
4
1
€ 537.565
Meer info

Nieuw te bouwen alleenstaande woning met vrije keuze van architectuur te Ooigem.

Zie je jezelf al staan voor deze voorbeeldwoning? Perfect. Wij luisteren naar jouw behoeftes en budget én ontwerpen zo een woning op maat. Dat klopt, deze woning is volledig te personaliseren volgens eigen stijl. Geen vaststaand ontwerp, wel een eigen thuis die kadert binnen jouw budget. Wij helpen je met onze expertise en kennis zodat jouw wooncomfort niet te kort schiet. Begint het ook al te kriebelen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie. Tip: Bezoek onze Kijkwoning op zondag (zie www.yourhome.be/kijkwoning) of na afspraak.
Nieuw te bouwen alleenstaande woning met vrije keuze van architectuur te Bavikhove.
Inspiratiewoning - Nog te bouwen
YH_JE_NTB_20230607_lot2
open
Bavikhove
2911 m2
4
2
€ 964.612
Meer info

Nieuw te bouwen alleenstaande woning met vrije keuze van architectuur te Bavikhove.

Een bouwcoördinator die je bouwgrond voorstelt én je de hand reikt met voorbeeldwoningen? Welkom bij Your Home. Wij luisteren naar jouw bouwwensen en houden rekening met jouw budget. Ook met de keuze in zonnepanelen, ventilatiesysteem of duurzame materialen staan wij je bij met raad en daad. Zo bouwen we samen aan jouw thuis. Meer informatie over de voorgestelde bouwgronden en onze woningen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Mail naar aanvraag@yourhome.be of bel 056 755 788 Tip: Bezoek onze Kijkwoning na afspraak (zie www.yourhome.be/kijkwoning)
Nieuw te bouwen alleenstaande woning met vrije keuze van architectuur te Poperinge.
Inspiratiewoning - Nog te bouwen
YH_LA_NTB_20211204_lot4
open
Proven
743 m2
3
1
€ 396.364
Meer info

Nieuw te bouwen alleenstaande woning met vrije keuze van architectuur te Poperinge.

Een voorbeeldwoning dat volledig aan te passen is naar wens én budget? Dat is wat wij bij Your Home doen. Met onze kennis van de nieuwste, duurzame materialen leiden we jou naar optimaal wooncomfort. Zo bouwen wij samen aan jouw thuis. Zie je jezelf al staan voor jouw nieuwe woning of wens je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Tip: Bezoek onze Kijkwoning op zondag (zie www.yourhome.be/kijkwoning) of na afspraak.
Nieuw te bouwen halfopen woning met vrije keuze van architectuur te Geraardsbergen.
Inspiratiewoning - Nog te bouwen
YH_LA_NTB_20230414_lot1
halfopen
Geraardsbergen
467 m2
3
2
€ 450.810
Meer info

Nieuw te bouwen halfopen woning met vrije keuze van architectuur te Geraardsbergen.

Zie je jezelf al staan voor deze voorbeeldwoning? Perfect. Wij luisteren naar jouw behoeftes en budget én ontwerpen zo een woning op maat. Dat klopt, deze woning is volledig te personaliseren volgens eigen stijl. Geen vaststaand ontwerp, wel een eigen thuis die kadert binnen jouw budget. Wij helpen je met onze expertise en kennis zodat jouw wooncomfort niet te kort schiet. Begint het ook al te kriebelen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie. Mail naar aanvraag@yourhome.be of bel 056 755 788 Tip: Bezoek onze Kijkwoning na afspraak (zie www.yourhome.be/kijkwoning)
Bouwgrond voor alleenstaande woning met vrije keuze van architectuur te Moorsele.
Inspiratiewoning - Nog te bouwen
YH_BWGR_20230502_lot2
open
Moorsele
461 m2
0
0
€ 164.000
Meer info

Bouwgrond voor alleenstaande woning met vrije keuze van architectuur te Moorsele.

Bouwgrond (bouwverplichting) voor een nieuw te bouwen woning in Moorsele nabij centrum en uitvalswegen. Prijs: € 164 000 excl. kosten Your Home luistert naar jullie behoeftes en noden, welke bouwstijl ziet u graag, houdt rekening met jullie budget en geeft advies. Your Home start niet vanaf een bestaand ontwerp maar creëert een (t)huis op maat. Een persoonlijk ontwerp van uw droomwoning volgens jullie keuze van bouwstijl, comfort, indeling en persoonlijkheid. Uniek bouwen met Your Home kan ook voor uw gezin heel veel betekenen. Begint het ook al te kriebelen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie. Mail naar aanvraag@yourhome.be of bel 056 755 788 Tip: Bezoek onze Kijkwoning na afspraak (zie www.yourhome.be/kijkwoning)
Nieuw te bouwen halfopen woning met vrije keuze van architectuur te Zwalm.
Inspiratiewoning - Nog te bouwen
YH_LA_NTB_20230104
halfopen
Zwalm
543 m2
2
1
€ 503.216
Meer info

Nieuw te bouwen halfopen woning met vrije keuze van architectuur te Zwalm.

Wist je dat wij je richting geven met onze voorbeeldwoningen, maar dat je alles nog kan veranderen naargelang stijl en eigen wens? Naast de esthetische, architecturale kant geven wij je ook kennis mee van het hedendaagse wooncomfort. Want Your Home, dat is samen bouwen. Wil je graag alles eens persoonlijk overlopen? Neem gerust eens contact op met ons. Wij helpen je graag verder. Mail naar aanvraag@yourhome.be of bel 056 755 788 Tip: Bezoek onze Kijkwoning na afspraak (zie www.yourhome.be/kijkwoning).

Er konden geen resultaten gevonden worden met deze filter. Probeer het opnieuw met een andere filter!

Uw bouwpartner die dromen bouwt

Passie voor bouwen

Ben je op zoek naar een ervaren partner voor het bouwen van jouw nieuwbouwwoning of op maat gemaakte project? Dan kan je bij Your Home rekenen op jarenlange ervaring en expertise in het vak. Onze bouwadviseurs begeleiden je gedurende het hele traject, vanaf de kennismaking en de architectenbesprekingen tot aan de selectie van aannemers en de uiteindelijke oplevering. We vinden het belangrijk om niet alleen jou, maar ook onszelf een adembenemende reis te bezorgen.

Ons doel is om jouw bouwproject zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Daarom nemen we graag de volledige coördinatie van de bouwwerkzaamheden op ons, zodat jij binnenkort je nieuwe thuis kan betreden. Bij Your Home staan we voor kwaliteit en een persoonlijke aanpak. We luisteren naar jouw wensen en behoeften, en vertalen deze naar een concreet en haalbaar plan.

Ben je nog op zoek naar inspiratie voor jouw nieuwbouwproject? Bekijk dan zeker onze eerdere realisaties en nieuwbouwprojecten. Zo kan je een beter beeld krijgen van wat er mogelijk is en wat bij je past.

Met Your Home in zee gaan is kiezen voor een bouwervaring die je nooit zal vergeten. Wij zorgen ervoor dat jouw droomwoning werkelijkheid wordt en dat het bouwproject een positieve herinnering blijft.

Kortom, bouwen met onze unieke aanpak betekent dat je van begin tot eind professioneel begeleid wordt en dat we samen een prachtig huis creëren dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

 

Blijf op de hoogte

Tips and tricks

Blogs & verhalen

  • Event

Iedereeen Bouwt - Dé Waregemse bouwbeurs


  • David en Sylvie

Transparantie, kwaliteit en betrouwbaarheid!


  • Valentijn en Julie

Blij met onze keuze!


Kantoor

Your Home bv
BIV: 504.564

Kortrijkseweg 154A - 8791
Beveren-Leie (Waregem)
Routebeschrijving

info@yourhome.be
056/755 788

Your Home is aangsloten bij volgende beroepsorganisaties

Erkend vastgoedmakelaar & bemiddelaar

Toezichthoudende autoriteit

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars
BIV - Luxemburgstraat 16B - 1000 Brussel
Land van erkenning: België
ON-nummer : BE0866.175.554 - RPR Kortrijk

Waarborgorganisme Derdengelden
Belfius BE29 7795 9678 5864
BA & Waarborgorganisme:
AG Insurance - polis 995.42.919