Realisaties
Kijkwoning
Contact
Architecten
Bouwen op maat
Immo
FAQ
Blog
Your Home

Bouwen op maat

Je wil starten met bouwen aan je eigen droomwoning. Hier kijk je al jaren naar uit. Je ziet het al helemaal voor je. Een strakke, moderne woning in het wit, met grote glaspartijen voor veel natuurlijk licht en stalen deuren. In de tuin geniet je met je gezin van de zon en een glaasje wijn. Of misschien hou je eerder van een warme, landelijke stijl. Een woning waarin je elke dag zalig kunt thuiskomen, met aardse tinten die je helemaal tot rust brengen.
Waar je ook van droomt, wij maken graag jouw droom waar. Als bouwcoördinator maken we van elk ontwerp iets helemaal unieks. Dankzij onze jarenlange ervaring in woning- en villabouw kunnen we de meest energiezuinige en duurzame woningen ontwerpen. We luisteren naar jouw persoonlijke voorkeuren en voegen er onze kennis over ventilatie, verwarming en energie aan toe. Zo geniet jij nog jarenlang van jouw nieuwe thuis.
150000 - € 550000 excl. BTW
MP26
vanaf € 225.406 excl. BTW
MP25
vanaf € 243.168 excl. BTW
MP24
vanaf € 200.916 excl. BTW
MP23
vanaf € 220.811 excl. BTW
MP22
vanaf € 220.811 excl. BTW
CR13
vanaf € 246.691 excl. BTW
M60
vanaf € 227.481 excl. BTW
M59
vanaf € 292.860 excl. BTW
M58
vanaf € 283.787 excl. BTW
M57
vanaf € 263.653 excl. BTW
M56
vanaf € 257.108 excl. BTW
MP21
vanaf € 345.515 excl. BTW
MP20
vanaf € 195.788 excl. BTW
MP19
vanaf € 208.750 excl. BTW
MP18
vanaf € 201.223 excl. BTW
Op zoek naar inspiratie? Neem een kijkje bij onze realisaties, eigen nieuwbouwprojecten en ontdek onze kijkwoning in Harelbeke.
Bouwen op maat

Ontwerp op maat voor villabouw

Jij droomt, wij werken het uit. Samen met onze bouwadviseur en onze architect zit je rond de tafel om jouw nieuwbouwwoning of -villa op papier te zetten. Van groot en exclusief tot compact en gezellig, wij ontwerpen jouw droomwoning op maat.

Laat je inspireren

Bouwen met ons uniek stappenplan

Your Home werkt altijd op maat. Of je nu een huis wil bouwen of in een van onze nieuwbouwprojecten meestapt, elk bouwtraject verloopt op dezelfde unieke manier. Jouw taak? Je dromen met ons delen en gewoon genieten van de reis.
Kostprijs

Een villa laten bouwen, wat kost dat?

De kostprijs om een villa te laten bouwen hangt erg af van het ontwerp en de wensen van de bouwheer. Ga je voor een exclusieve villa met alles erop en eraan, dan zitten we uiteraard in een hogere prijsklasse dan voor een bescheiden alleenstaande woning. 

Tijdens het eerste gesprek met de bouwadviseur wordt er vooral geluisterd naar wat je voor ogen hebt. Welke stijl, hoe groot, de afwerking, de geïntegreerde technologie … Door de juiste vragen te stellen kunnen we dan al inschatten aan welke budgetcategorie je moet denken voor jouw villa op maat.
Actie

Maak kans op een Sonos Speaker

Hoe? Heel eenvoudig. Tip je familie, vrienden of kennissen over je unieke bouwervaring met Your Home. Bouwt één van hen met Your Home dan ontvang je een One SL Sonos speaker

Nieuwe blogberichten

Veilig en verzekerd bouwen: deze verzekeringen heb je nodig


In België zijn er drie verplichte verzekeringen voor de bouw van een nieuwbouwwoning: een ABR-polis, een tienjarige aansprakelijkheidsverzekering en een brandverzekering.

Verwarm jezelf tijdens de koude wintermaanden


Met een knusse haard haal je de warmte in huis. Welke soorten haarden bestaan er en hoe maak je het ook in je tuin gezellig en warm? In deze blog lees je er meer over. 

Enkele van onze partners

Contacteer Your Home

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes

Wij gebruiken jouw e-mailadres enkel om onze maandelijkse nieuwsbrief te kunnen mailen.
We geven dit adres niet door aan derden, en houden het enkel bij zolang je je niet uitschrijft.