Realisaties
Kijkwoning
Contact
Architecten
Bouwen op maat
FAQ
Blog
Your Home

Waarom bouwen op maat in de Costa Blanca?

Wanneer je op zoek gaat naar een ideale vakantiebestemming of een plaats om je tweede verblijf te bouwen, staat de provincie Alicante in Spanje ongetwijfeld hoog op je lijstje. De idyllische Costa Blanca in Alicante is de ideale plaats voor je vakantie- of woondroom in Spanje. De kustlijn met parelwitte stranden is maar liefst 238 km lang en de gemiddelde jaartemperatuur bedraagt er 19°C. De Costa Blanca heeft een uitstekende bereikbaarheid, er zijn namelijk twee internationale luchthavens: Alicante en Valencia. Snelle veerbootverbindingen naar Mallorca, Ibiza en Formentera zijn er de standaard. Je geniet er ten volle van de Spaanse cultuur en pikt af en toe een gastronomisch etentje en lekkere lokale wijn mee. Wat wil je nog meer?

Villabouw in Spanje

Villabouw op maat in Spanje

Droom je van een tweede woning in Spanje? Zon, zee, strand en de Spaanse levensstijl? Maar heb je nog niet gevonden wat je wil? Dan zijn wij ervan overtuigd dat een bouwproject in samenwerking met Your Home perfect is voor jou. We nemen alles uit handen en verzekeren je een mooie toekomst in het buitenland. In ons vind je een professionele partner die bouwt op jouw maat. Wij bouwen jouw droomvilla in samenwerking met onze Belgische aannemer in Spanje. Hij heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de bouw en is bovendien al 20 jaar actief in de provincie Alicante.

Wij zoeken samen naar de geschikte bouwgrond in de regio naar wens. Kiezen voor Your Home in Spanje is kiezen voor een kwaliteitsvolle woning, afgewerkt naar wens en volgens de Belgische kwaliteitsnormen. Dat is Samen Bouwen dus!

Contacteer Your Home

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes

Wij gebruiken jouw e-mailadres enkel om onze maandelijkse nieuwsbrief te kunnen mailen.
We geven dit adres niet door aan derden, en houden het enkel bij zolang je je niet uitschrijft.