Getuigenissen van tevreden klanten

Samen bouwen betekent dat jij je dromen kan volgen en dat wij alle praktische zaken aanpakken. Enkele van onze klanten vertellen over hun ervaring met Your Home.

We zijn super tevreden

We zijn super tevreden

We zijn super tevreden, van het moment dat we binnenkomen tot de moment van oplevering! We hebben onderweg ook weinig problemen ondervonden en meegemaakt en iedereen stond altijd klaar om onze problemen mee op te lossen! We zijn super enthousiast dus ik zou jullie zeker blijven aanraden! 

Heel content met onze nieuwe woning en jullie top begeleiding

Tielt: Ruben en Heleen

Ik ben zeer tevreden en woon er graag !!

Ik ben zeer tevreden en woon er graag !!

Wij waren zeer tevreden over alle aannemers. Your Home werkt correct en het huis was op de gevraagde termijn afgewerkt.  Door toedoen van Frederick, die alles van kortbij opvolgde, konden wij op het gepaste moment verhuizen.

Alles was dik in orde.  Ik ben zeer tevreden en woon er graag !!

Gijzegem: Herman en Marc

Voor ons is Your Home echt geweest wat we gewenst hadden

Voor ons is Your Home echt geweest wat we gewenst hadden

Your Home is met zijn kleine team heel performant geweest en ik heb nauwelijks werk/zorgen gehad omtrent de bouw van onze nieuwe woning. De coordinatie is werkelijk voor mij gedaan door Your Home alsof het hun eigen woning betrof. Door de ‘kleinheid’ van het team was er ook een tof gevoel van ‘we kennen iedereen’ vanaf de eerste kennismaking tot de oplevering. Ondanks soms hardere woorden onzentwege, veelal omdat we zaken sneller wilden zien gebeuren dan de realiteit toeliet of omdat we zaken niet goed begrepen /onthouden hadden, werd ons steeds beleefd en kalm antwoord gegeven. Voor ons is Your Home echt geweest wat we gewenst hadden bij aanvang en daarom dus zeker een aanrader.

Moesten we toch een minpuntje moeten geven, misschien de mensen heel goed bewust maken bij aanvang dat voornamelijk het budget elektriciteit gebaseerd is op een minimale invulling en men doorgaans hier op een significante meerprijs dient te anticiperen.

Bedankt voor heel het team. We hopen dat de laatste puntjes ook in dezelfde spirit afgerond zullen worden, maar daar hebben we goed geloof in.

Wieze

De perfecte opvolging en begeleiding

De perfecte opvolging en begeleiding

Your Home werkt met kennis van zake. Al van bij het begin hadden we een goed gevoel. Niet opdringerig maar echt de klant begeleiden gedurende het bouwproces. Een goede 'huisarchitect' vertaalt de wensen naar een concreet plan. Eens dit achter de rug is, worden degelijke onderaannemers aangestuurd door de projectleider Frederick. Deze zorgt dat alles volgens plan en schema verloopt. Dit is snel gezegd maar niet altijd evident in de praktijk. Echt onze welgemeende dank aan Frederick voor de perfecte opvolging en begeleiding!

Van ons krijgen ze een 9/10

Ooigem: Tom en Annelies

Graag beantwoorden wij al je vragen. Neem alvast een kijkje op volgende pagina's voor meer informatie:

Contacteer ons

×

Stuur uw aanvraag door of bel ons op +32 56 755 788