team buiten bewerkt

Jouw persoonlijke bouwcoördinator

Wij zijn een jonge, persoonlijke bouwcoördinator die je begeleidt van a tot z bij de realisatie van jouw droomhuis. Zorgeloos bouwen met een professionele speler, dat is waar wij voor staan en voor gekend zijn. Op basis van onze marktkennis brengen wij alle wettelijke en praktische zaken in orde. Denk maar aan de keuze van een aannemer, veiligheidscoördinator, EPB-verslaggever, certificaten omtrent energiezuinig bouwen en meer. Dat alles in samenspraak met jouw wensen. Want Your Home, dat is samen bouwen, samen beslissen.

Jouw persoonlijke bouwcoördinator

Samen bouwen doe je natuurlijk niet op basis van mooie praatjes, dat doe je met een bagage vol kennis en ervaring. Zaakvoerder Yves Detollenare verdiepte zich in een bouwkundige opleiding en deed vijftien jaar ervaring op bij een studiebureau. Drieduizend plannen per jaar passeerden daar de revue: onderhandelingen en uitvoeringen tussen klanten, architecten, aannemers … Het behoorde allemaal tot zijn dagelijkse takenpakket.

Met de oprichting in 2004 van Your Home wil Yves samen met zijn team jouw persoonlijke snaar raken. Samen bouwen betekent dat jij je dromen kan volgen en dat wij alle praktische zaken aanpakken. Zo geniet je binnen de kortste keren van je eigen thuis.

Wij begeleiden je graag naar jouw ideale woning, maar laten we eerst kennismaken.

Zaakvoerder
Bouwadviseur
Werfleidingsverantwoordelijke
Marketing Verantwoordelijke
Financieel & Administratief verantwoordelijke
Bouwadviseur
Huisbewaarder
Bouwadviseur
Onthaal & Planning

13 jaar werkte ik op een studiebureau als bouwkundig tekenaar waar ik verantwoordelijk was voor de opmaak van de legplannen en voor de dossieropvolging. In 2004 richtte ik dan ook met volle overtuiging Your Home op, met als doel iets bij te dragen tot onze toch wel kleine bouwwereld. Een woning coördineren is immers meer dan een beroep, het is een passie. Ondertussen zijn we ook een volwaardig vastgoedkantoor en hebben we ook hier de mogelijkheid en kennis om een professionele en persoonlijke service te bieden.

Yves Detollenaere Zaakvoerder

Toen ik begon bij Your Home merkte ik dat er enorm goed was nagedacht over het volledige proces. We werken met duurzame materialen en alle vernieuwingen van technologie of wetgeving volgen we nauwlettend op. Zo heb je geen zorgen omtrent administratie. Dit geeft dan ook vertrouwen om in zo'n team te mogen meedraaien. Dit vertrouwen geven we met volle overtuiging mee aan onze klanten: zorgeloos genieten van het bouwen van hun droomwoning.

Laurens Casaert Bouwadviseur

Sinds 1997 ben ik actief in de bouwsector, voornamelijk ruwbouw. In de loop der jaren groeide mijn kennis en ervaring en mocht ik een gans team leiden. Door die ervaring, het samenwerken én de grote interesse in alles wat met bouw te maken heeft, kreeg ik de kans om mij te vervoegen in een team van getalenteerde medewerkers. Samen leiden we alles in goede banen en vormen alles tot een perfect geheel. Dat is helemaal Your Home.

Frederick Esprit Werfleidingsverantwoordelijke

Mijn taak bestaat voornamelijk ervoor te zorgen dat de informatie op onze website en de portaalsite's dagelijks up-to-date is. Ook de publiciteit verzorgen is mijn taak. Ik heb als achtergrond jaren ervaring als reisadviseur waar ik dagelijks op zoek ging naar het perfect én persoonlijk reisadvies. Deze achtergrond pas ik toe bij Your Home en dit zorgt er voor dat ons aanbod ook persoonlijk en volledig klantgericht is. Een serieuze uitdaging, maar geen enkele te groot voor mij.

Lennie De Jaeger Marketing Verantwoordelijke

Elke nieuwbouw voorbereiden tot de aanvang van de werken, dat is mijn taak. Jouw persoonlijke bouwadviseur en de architect geven mij de gepersonaliseerde bouwplannen door, die ik meeneem als leidraad voor de prijscalculatie. Elke klant krijgt een nauwgezette en gedetailleerde kostprijscalculatie volgens zijn wensen om zo een totaalbeeld te krijgen van het bouwbudget. Wij houden dus echt rekening met de voorkeuren van de klant, want Your Home dat is samen bouwen.

Wouter Debrabandere Financieel & Administratief verantwoordelijke

Na mijn studies rechten ben ik vertrokken voor een jaar levenservaring naar Australië. Wanneer ik terug kwam wist ik onmiddellijk wat ik wou, werken rond vastgoed. Alleen had ik toen nog geen idee dat ik zo goed zou belanden als bij Your Home. Na mijn eerste gesprek met Yves was ik meteen verkocht.

Your Home is meer dan een bouwcoördinator, het is een bouwcoördinator en immobiliënkantoor in één met een uitstekende werking. Werken bij Your Home is net alsof ik zou bouwen voor mezelf. Ik sta 100% achter Your Home en onze passie voor bouwen vertaal ik graag in een persoonlijk gesprek met u.
 

Sixtine Dewitte Bouwadviseur

Ik ben meestal aanwezig op kantoor en lig knus in mijn mand op de loer. Als er bezoek is laat ik me zeker horen, maar mijn geblaf slaat snel om in een kwispelende staart. Mijn baasje brengt me mee omdat hij van de huiselijke sfeer houdt en daar maak ik graag deel van uit. Geef mij dus ook wat aandacht bij je bezoek.
Tot snel, woef… woef
Arthur, de trouwe viervoeter en huisbewaarder van Your Home

Arthur Huisbewaarder

Na het beëindigen van mijn middelbare studies, vertoefde ik 2 jaar in Oostenrijk waar ik werkte voor Maier Dreier skischule. Dat liet mij toe om na te denken welke piste ik wilde nemen in mijn verdere leven.
Bij mijn terugkomst was het me al snel duidelijk dat ik mij in de vastgoedwereld wilde begeven, in navolging van de professionele bezigheden van mijn vader.

Daarna begon de zoektocht om effectief van start te gaan als vastgoedmakelaar en na een eerste afspraak in de kijkwoning van Your Home, met zaakvoerder Dhr. Yves, werd het me al snel duidelijk dat ik graag deel had uitgemaakt van het jonge en dynamische team van Your Home.

Your Home is voor mij een vooruitstrevend en innovatief bedrijf, dat met de nieuwste technieken werkt en dit altijd met duurzame materialen.
Daarnaast zorgen wij voor een perfecte coördinatie tijdens het bouwen van uw woning, met een goed georganiseerde takenverdeling binnen het bedrijf.

In deze overtuiging nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke afspraak, om samen uw bouwplannen te bespreken en tot een eindresultaat te komen waar u altijd van heeft gedroomd.
 

Jerôme D'haene Bouwadviseur

Sinds kort ben ik een medewerkster bij Your Home.
Ik sta in voor het onthaal en de planning van de werven.
Dit is mijn eerste werkervaring in de bouwsector
en meteen ook het bedrijf waar ik mij goed bij voel.

Bij mijn eerste gesprek met de zaakvoerder Dhr. Yves,
voelde ik mij al enorm op mijn gemak.
Op mijn eerste werkdag voelde het zelfs al een beetje aan als thuiskomen
door o.a. Arthur, de hond die voor een huiselijke sfeer zorgt.

Voor mij is een goede werksfeer heel belangrijk.
Op deze manier kan iedereen zijn job goed doen
en met veel enthousiasme aan uw toekomstige woning werken.
 

Antje Van Assche Onthaal & Planning

Contacteer ons

×

Stuur uw aanvraag door of bel ons op +32 56 755 788