De villa van je dromen bouwen met Your Home

Droom je van een luxueuze vrijstaande woning met een exclusief interieur, een grote keuken, meerdere garages of een ruim bijgebouw? Een eigen luxe villa bouwen is de droom van vele mensen.

Your Home bouwt exclusieve villa’s op maat. Helemaal volgens jouw wensen, behoeften en budget. Wij kunnen voor jou het volledige traject voor onze rekening nemen, van ontwerp tot aan de oplevering. Daarbij horen de voorstudies, het ontwerp, de bouw en de projectcoördinatie, de gedetailleerde afwerking, en de inrichting van het interieur.

villabouw aanpak

Om de villa van je dromen te bouwen, staan we je graag bij met deskundig advies. We luisteren eerst aandachtig naar je bouwwensen, voorkeuren en je budget. We geven je ook uitvoerig uitleg over alle mogelijkheden, de timing en de kostprijs.

Heb je een voorkeur voor een hypermoderne, klassieke, of landelijke villa? Kies je voor eigen vrijstaande woning, hou je meer van de Amerikaanse, Franse of Engelse stijl? Dat vertalen we naar een concreet ontwerp.

een villa bouwen
experts in villabouw

Met onze architecten, tekenaars, ingenieurs, studiebureaus en aannemers, zijn we de perfecte partner voor exclusieve villabouw. Wij zorgen er voor dat alle betrokken partijen perfect op mekaar afgestemd zijn en blijven je enige aanspreekpunt. Nadat wij het architectenplan hebben ontvangen, starten we met een eerste voorstelling van jouw exclusieve villaproject.

Het gebeurt vaak dat de bouwgrond voor een villa zonevreemd gelegen is. De wetgeving rond zonevreemd bouwen, is vaak heel complex. Het dossier bespreken met de juiste overheid is hierin een belangrijk punt. Your Home beschikt over de nodige ervaring en kennis om binnen de wettelijke beperkingen jouw droomproject te realiseren.

Wanneer wij een villa bouwen, houden we uiteraard rekening met de strenge energienormen. Met een energiezuinige villa kan je daarom heel wat op je energiefactuur besparen. Lees meer over energiezuinig bouwen.

De bouw van een woning is een engagement waar heel wat bij komt kijken. Wederzijds vertrouwen en goeie afspraken zijn daarvoor essentieel.

Heb je al een bouwgrond voor je villa? Zoniet, dan kunnen wij deze voor je helpen zoeken. De bouw en afwerking van een luxewoning kosten tijd. Daarom maken we duidelijke afspraken over de timing. Bij de bouw van je villa houden we rekening met je maximum budget. We bespreken ook de bouwstijl van de villa.

Na het verkennend gesprek kan de architect aan de slag gaan om je droomhuis uit te werken. Aan de hand van je opmerkingen wordt het ontwerp aangepast tot je 100% tevreden bent.

Wanneer het ontwerp vast ligt, bezorgen we je een gedetailleerde kostprijscalculatie. Hiervoor wordt alles nauwkeurig opgemeten en berekend. Meer te weten komen over de prijs van een woning doe je hier: Wat kost een huis?

In het contract vind je in heldere mensentaal alle afspraken terug die we hebben gemaakt.

Voor het bouwen van een villa is een bouwvergunning nodig. Nadat die afgeleverd is, kan een planning van de bouwwerken opgemaakt worden en kunnen we je villa beginnen bouwen.

De werken kunnen nu eindelijk beginnen. We betrekken je graag zoveel mogelijk bij het bouwproces van je droomvilla.

villabouw met Your Home

Droom je van een villa en wil je graag concreet horen hoe Your Home die voor je zou realiseren? Dan vertellen we je graag meer tijdens een verkennend gesprek.

Contacteer ons

×

Stuur uw aanvraag door of bel ons op +32 56 755 788