team binnen bewerkt

Onze aanpak

Zorgeloos door jouw bouwproject wandelen, dat gebeurt met ons weldoordachte en duidelijke vierstappenplan. Bouwen maken wij eenvoudig door te zorgen voor de nieuwe en bijkomende wetgevingen. Wij gaan voor rechtlijnige communicatie van de eerste ontmoeting tot het binnenstappen van jullie afgewerkte woning. Ook houden wij rekening met jouw budget en stijl. Bij ons is geen enkele woning identiek, maar steeds op maat ontworpen. Dat is persoonlijk, dat is Your Home. Ontdek onze vier stappen en achterhaal waarom onze aanpak werkt.

Ontmoeting en ontwerp

Bij de eerste ontmoeting geven wij jou de persoonlijke aanpak mee. De architect en jouw eigen Your Home adviseur luisteren aandachtig naar jouw wensen. Enkel zo komen we tot een ontwerpplan dat volledig rekening houdt met het budget, het idee, de wetgeving, de bouwvoorschriften en meer.

Eens het concept en de ideeën uitgewisseld zijn, maken wij samen een eerste ontwerp en zorgen wij voor een realistische prijsschatting zonder verrassingen. Volledig rekening houdende met jouw voorkeuren. Your Home staat voor rechtlijnige en transparante communicatie. Communicatie die duidelijkheid schept zodat enkel jij beslist om verder te gaan naar de volgende stap: studie en schatting.

volgende stap

Studie en schatting

Nog niet helemaal tevreden over het ontwerp? Geen probleem, we plannen een gezellige namiddag met koffie waar jij de aanpassingen doorgeeft aan onze huisarchitecten. Zij passen het bouwplan verder aan tot jij helemaal tevreden bent. Terwijl we toch samenzitten, denken we na over de materialen die in jouw droomwoning zullen schitteren.

Ga je akkoord met het plan en de materialenlijst, dan gaan we over tot de opmaak van de volledige gepersonaliseerde meetstaat en een eerste voorstudie. Zo kunnen we ook een eerste prijsindicatie opmaken van de totale kostprijs van het huis. Ondertussen kan je rustig de voorgestelde levenanciers bezoeken op eigen tempo en op een tijdstip dat voor jou past. Als je dit wenst houden wij al rekening vanaf de eerste prijsindicatie met jouw voorlopige keuzes.

volgende stap

Coördineren en budgetteren

We gaan een stapje verder. Hier vragen we offertes aan bij de aannemers en leveranciers. Om zo de volledige kostprijs in kaart te brengen. Samen overlopen we de kostprijs, rekening houdende met uw keuzes en zorgen we ervoor dat deze jouw budget niet overschrijden. Zo heb je altijd kennis van stand van zaken.

Ben je het volledig eens met de offertes? Dan kan je het finale akkoord geven en de offertes ondertekenen.

volgende stap

Unieke uitvoering

We kunnen nu bijna van start gaan. We laten je kennismaken met jouw werfleider en planner. Zij stellen een draaiboek en planning op zodat zowel jij als ons volledige team altijd weet wat er te doen staat.

De uitvoeringsplannen, aangepast door de architect en nodig voor een zorgeloze werf, geven we enkel vrij wanneer alles 100% vaststaat. Zo bezitten de juiste mensen steeds over de correcte informatie. Zo kunnen we samen starten met de bouw van jouw droomwoning.

Bouwgrond kopen?

Nog op zoek naar bouwgrond? Wij hebben een groot aanbod van bouwgronden waarvan er zeker een voor jou tussen zit. Eenmaal gekozen stellen we een passend ontwerp op van jouw droomhuis en houden daarbij rekening met jouw budget. Wij zoeken dus niet alleen bouwgrond voor je droomwoning, wij bouwen het ook. Dat is niet alleen makkelijk, dat is efficiënt. Geef ons gerust een seintje, dan overlopen we alles een in levende lijve.

Wij doen graag iets met onze ervaring in woningbouw. Zo geven wij jou het beste advies inzake energiezuinig wonen met duurzame materialen, die vele jaren leven. Natuurlijk met oog voor detail en kwaliteit. BEN-woningen of anders gezegd: bijna energie neutrale woningen zijn volledig ons ding. Met de nieuwste technieken van ventileren en verwarmen bouwen we jouw woning om tot een groen pareltje. Met een belangrijk detail: binnen het afgesproken budget.

Wij luisteren naar jouw wensen en stellen je tal van voorbeeldwoningen voor. Zo zoeken we naar een ontwerp dat volledig aansluit bij jouw wensen. Ontdek via onderstaande link de bouwgronden met voorbeeldwoningen.

Woningbouw
Jouw huidige woning verkopen?

Wij zijn geen vastgoedmakelaar pur sang. Daarom bieden we je als extra service de verkoop van jouw bestaande woning aan. Zo slaap je op beide oren wanneer je begint aan de bouw van je nieuwe woning. Laat u inspireren door enkele van onze realisaties of contacteer ons voor meer informatie. Wij zullen jou met veel plezier en enthousiasme ontvangen.

Heb je bouwgrond te koop? Wij bieden jouw grond aan voor een correcte prijs en zorgen voor de juiste kandidaat bouwheer. Dat is een perfecte combinatie. Geef ons gerust een seintje, dan overlopen we de zaken eens in levende lijve. 

Wij verkopen uw bouwgrond

Contacteer ons

×

Stuur uw aanvraag door of bel ons op +32 56 755 788