licht huis energiezuinig
energiezuinig huis bouwen
moderne keuken in BEN woning
3 slaapkamers
lichte kijkwoning
energiezuinig bouwen
keuken kijkwoning
slaapkamer van kijkwoning
badkamer kijkwoning
woonkamer kijkwoning

Een kijkwoning,
dat is om te kijken en te dromen

Wist je dat onze kijkwoning, een gesloten bebouwing, is opgetrokken uit een relatief kleine oppervlakte, maar toch 224 m2 woonoppervlakte heeft? Ook dit ontwerp is uniek, want we kozen voor een woning met veel lichtinval. Nogmaals een voorbeeld van een woning die volledig zelf in te delen is naargelang jouw voorkeur.

Uniek ontwerp

De trucen van de foor bovenhalen om de kijkwoning met een beperkte oppervlakte toch groot te doen uitvallen. Dat doen we o.a. door vloer van de keuken te verlengen naar de woonkamer over het terras en door veel licht binnen te laten vallen.

De keuze en plaats van de keuken zorgen voor een open leefruimte met veel ruimte en gezelligheid. Ideaal voor vele bezoekjes van vrienden en familie. Om je even terug te kunnen trekken, zorgden we voor een grote, gezellige badkamer. De natuurlijke kleuren: bruin en ecru, wat letterlijk ‘puur’ betekent, stralen rust uit.

Ons concept

Advies, raad en daad, ervaring en kennis die wij graag doorgeven aan jou. Dat zal je vast en zeker merken in onze kijkwoning. We doen veel meer dan coördineren, maar dat had je waarschijnlijk al door.

Intelligent energieplan

Op gebied van elektriciteit is onze kijkwoning voorzien van het allerbeste. Om even de technische kant aan te halen: de woning is aangestuurd door een geïntegreerde totaaloplossing gebaseerd op TCP/IP technologie. Domogebaseerde lichtbesturing, besturing vanop afstand, en energiemonitoring zijn nog enkele technische termen. Wat we hiermee willen zeggen, is dat we elke woning veranderen in eentje met een gezellige en trendy woondynamiek.

We kunnen wel zeggen hoe mooi onze woning is, maar de beste manier om dit te beamen, is om het eens van dichtbij te zien. Spring eens binnen tijdens een Open Zondag. Wij zorgen alvast voor de huiselijke sfeer. 
Je kan ons vinden in de Zwevegemsestraat 127, 8530 in Harelbeke.

Wenst u de kijkwoning op afspraak te bezichtigen? Mail naar aanvraag@yourhome.be

Geplande Open Zondagen:
13 SEPTEMBER 2020
11 & 25 OKTOBER 2020
22 NOVEMBER 2020
13 DECEMBER 2020

50.826203, 3.321209
10
50.826203, 3.321209

Kijkwoning
Zwevegemsestraat 127
8530 Harelbeke

Openingsuren: 
zondag tussen 14u en 17u

/media/img/marker.png

Contacteer ons

×

Stuur uw aanvraag door of bel ons op +32 56 755 788