A La Carte     Bouwcoördinator     Bouwen     Projectontwikkeling     Energiezuinig Bouwen     Begeleiding     Herverkoop     Ontwerp     Ben Woningen     Kijkwoning     Uw Bouwbutler

 

Publicaties


Krant van West-Vlaanderen

Publireportage - Bouwcoördinator Your Home  bouwt en renoveert  "à la carte"

PDF

Bouwen en renoveren 'A LA CARTE'
Voor een totaaloplossing en een gepersonaliseerde aanpak van uw nieuwbouw- of renovatieproject kan u terecht bij Bouwcoördinator Your Home. Bij Your Home is uw project uniek. Your Home werkt steeds persoonlijk en bouwt/renoveert energiezuinig met duurzame materialen op uw maat met oog voor detail en kwaliteit.

PDF

Hedendaags Wonen
Bouwen is vandaag meer dan ooit een proces van kijken en vergelijken, van lezen en leren. Hoe leuk het dagdromen over de inrichting van je nieuwe woonst ook mag zijn, de vaak lange voorgeschiedenis vol technische termen en onvoorziene kosten doet heel wat mensen afzien van een eventuele bouwervaring. Your Home uit Waregem behaalde als eerste erkende aannemer in de wijde regio het felbegeerde kwaliteitslabel "Qualibouw". 'Uw droomhuis, onze zorg' blijkt er geen holle letter te zijn.

PDFTEVREDEN KLANTEN

Benny-Beernaert
Benny & vickey - Bavikhove

Bouwen doe je doorgaans maar één keer in je leven, en dus wilden wij het meteen goed doen. Het zoveelste sleutel-op-de-deur concept boezemde ons geen vertrouwen in, want we wilden ons droomhuis een persoonlijke toets geven. Omdat we echter leek waren in het bouwproces namen we Your Home onder de arm als coördinator.
Yves en zijn team volgde voor ons dagelijks de werf op en dankzij de openboekformule waren budgettaire verrassingen uitgesloten. De jarenlange vakkennis en doortastendheid bij heel wat vooraanstaande en kwalitatieve aannemers, in combinatie met de openheid, garandeert een unieke bouwervaring.

PDF
   

   

dirk-christelle-geraardsbergen

Dirk & Christel - Geraardsbergen
Hallo, Wij zijn een gezin uit Oost-Vlaanderen, Geraardsbergen. We waren op zoek naar een betrouwbare en correcte bouwfirma. Zo zijn we terecht gekomen bij Your Home, en ja voor ons was het geen droom.
Goede coördinatie, perfecte werfleiding, vakkundige vakmensen, kortom Your Home was voor ons de ideale bouwfirma. Daarom willen we de zaakvoerder Yves Detollenaere bedanken en wensen hem nog veel succes toe.
Groetjes,
Dirk & Christel

PDF
   

   

sybille

Sybille - vichte
Bouwen met Yourhome was een evidente keuze. Totale vrijheid met een professionele, persoonlijke begeleiding en opvolging. Het enige jammere (?) is dat het bouwavontuur zo snel voorbij is gegaan, want het was een leuke en boeiende ervaring. Maar ook nu, na oplevering kan ook nog steeds op jullie hulp en begeleiding gerekend worden. Een gemeende dankjewel Yves D. voor je begeleiding doorheen dit avontuur, Yves H. voor de super opvolging van de werf en Olivier voor de opzoekingen en het papierwerk!
Sibylle

PDF

 

Terug naar vorige pagina

Klik en ontdek hier enkele realisaties via ons fotoboek:
Modern-Hedendaags    -    Pastorie-Cottage    -    Renoveren-Verbouwen
 
U zoekt:
U wil:
Bedrijfsvoorstelling:

Facilimmo - Umbraco skin design by 14IT BVBA