A La Carte     Bouwcoördinator     Bouwen     Projectontwikkeling     Energiezuinig Bouwen     Begeleiding     Herverkoop     Ontwerp     Ben Woningen     Kijkwoning     Uw Bouwbutler

 

Links


BIV - Beroepsinstituut van vastgoedmakelaars

Het BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars) is een publiekrechtelijke organisatie die hoofdzakelijk verantwoordelijk is voor de toegang tot het beroep van vastgoedmakelaar en voor tuchtcontrole van dit beroep.
Vastgoedmakelaar is immers een gereglementeerd beroep: iedereen die als zelfstandige de activiteiten van vastgoedmakelaar wil uitoefenen, dient in principe bij het BIV ingeschreven te zijn.
Vastgoedmakelaars zijn bovendien verplicht om de regels van de plichtenleer na te leven.

Beroepsinstituut van vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B - 1000 Brussel
Erkend vastgoedmakelaar in België BIV nr. 504.564

BIV


CIB - Confederatie van Immobiliënberoepen Vlaanderen

Samen met CIB Wallonie-Bruxelles maakt CIB Vlaanderen deel uit van CIB België. CIB Vlaanderen is met 1.400 leden de meest representatieve beroepsvereniging van vastgoedprofessionals. Naast vastgoedmakelaars vinden ook andere beroepen zoals vastgoedbeheerders, promotoren, experten, maar ook wie in bedrijfsvastgoed en toeristisch vastgoed actief is, onderdak bij CIB Vlaanderen. CIB Vlaanderen biedt haar leden netwerking, belangenbehartiging en dienstverlening.

Reeds meer dan 75 jaar staat CIB Vlaanderen ten dienste van de vastgoedprofessional. In de loop van de jaren zijn we uitgegroeid tot de meest complete dienstenorganisatie die een houvast biedt aan iedereen die professioneel actief is binnen de vastgoedsector.

CIB
Confederatie Bouw
De Confederatie Bouw is de enige overkoepelende werkgeversorganisatie die in héél België alle bouwactiviteiten vertegenwoordigt. De Confederatie bestaat uit 3 gewestconfederaties (Vlaamse Confederatie Bouw, Confederatie Bouw van Brussel-Hoofdstad, Confédération Construction wallonne), 18 beroepsfederaties en 21 lokale Confederaties Bouw. Samen stellen zij 4 topprioriteiten centraal.
ConfederatieBouwNieuw

Eandis - Aansluitingen

Plan je een nieuwe aansluiting voor elektriciteit en/of aardgas en beschik je over alle nodige gegevens? Dan kun je online de gegevens doorspelen en meteen een definitieve aansluiting aanvragen.

EANDIS

Your Home als pilootaannemer

Blokken in cellenbeton

Ytong

Bouwen en Wonen

Informatie van de Vlaamse overheid

BouwenEnWonen

De Watergroep (VMW)

Vraag tijdig uw drinkwateraansluiting aan. Bij het bouwen van een nieuwe woning ontvangt u het aanvraagformulier samen met de bouwvergunning.

DeWatergroep

PREMIEZOEKER

In 3 stappen jouw premies aangevraagd.

Premiezoeker

  

Terug naar vorige pagina

Klik en ontdek hier enkele realisaties via ons fotoboek:
Modern-Hedendaags    -    Pastorie-Cottage    -    Renoveren-Verbouwen
 
U zoekt:
U wil:
Bedrijfsvoorstelling:

Facilimmo - Umbraco skin design by 14IT BVBA