A La Carte     Bouwcoördinator     Bouwen     Projectontwikkeling     Energiezuinig Bouwen     Begeleiding     Herverkoop     Ontwerp     Ben Woningen     Kijkwoning     Uw Bouwbutler

 

Your Home ... UW persoonlijke Bouwcoordinator

Wat betekenen wij als bouwcoördinator voor U?

Als bouwcoördinator zijn wij niet enkel de ombudsman maar nog meer de persoonlijke bouwbutler van zowel klant als aannemer. Als bouwcoördinator volgen wij ook uw woning dagelijks van A tot Z op en begeleiden u in het "doolhof" van aannemers en producten die er momenteel op de markt zijn. Wij maakten reeds de beste selectie voor u op basis van prijs/kwaliteit/betrouwbaarheid/... U hoeft zich geen zorgen te maken na het thuiskomen van de dagelijkse taken. Dit hebben wij als uw persoonlijke bouwcoördinator reeds gedaan voor u.

Als bouwcoördinator volgen wij ook voortdurend de markt, zodat u kiest voor de beste prijs/kwaliteit met kennis van zaken.

Wij zorgen als uw persoonlijke bouwcoördinator voor ruime budgetten die zeker aan al uw verwachtingen voldoen. Een bezoek aan onze "huisleveranciers" zullen u zeker overtuigen van onze kwaliteit. Gedetailleerde offertes op uw naam, aangevraagd door uw persoonlijke coördinator geven u volstrekte duidelijkheid over wat u mag verwachten.

Onze "open-boek-formule" en ons duidelijk vier stappenplan zijn de beste garantie voor een ideale verstandhouding met onze klant en is tevens ons paradepaardje. Dit en zoveel meer maakt ons uniek in het segment van bouwcoördinator.

Als bouwcoördinator zorgen wij steeds voor één aanspreekpunt. Er is niet voor iedere bouwfase een andere verantwoordelijke binnen Your Home. Enkel op deze manier kan u de persoonlijkheid genieten die u verdient en word je niet steeds "van het kastje naar de muur" gestuurd.

Zowel de klant als de aannemer of uitvoerder zal door ons als bouwcoördinator direct en professioneel antwoord krijgen op alle vragen.

Uw droomhuis, Onze zorg
Het is geen toeval dat wij als bouwcoördinator de slagzin "uw droomhuis, onze zorg" hebben gekozen. Het is onze wens om zoveel voor u te mogen betekenen met zin voor zaken en professionele aanpak.

De huidige situatie liegt er niet om:
Your Home is op enkele jaren tijd uitgegroeid tot een waardige bouwpartner en bouwcoördinator.

Terwijl de cijfers duidelijk zijn dat er minder gebouwd wordt de laatste jaren, hebben wij toch steeds meer klanten die bewust kiezen voor ons als bouwpartner of bouwcoördinator en nemen wij toch een groter marktaandeel in, aldus zaakvoerder Yves Detollenaere. Ik heb deze zware taak op mij genomen vanaf de start en bewust gekozen voor kwaliteit en eerlijkheid. Dit is de enige reden waarom wij momenteel uitgegroeid zijn tot een waardige speler op de markt. Deze investering heb ik graag gedaan om ervoor te zorgen dat iedere klant de aandacht krijgt die hij verdient. Ons hele team is er dagelijks om u te begeleiden. U komt heus niet terecht in een groot onpersoonlijk bedrijf, maar eerder in een kleine KMO, die dagelijks alle taken even serieus neemt of u nu kiest voor een grote of eerder een bescheiden woning.

Bij ons verdient iedere klant de zelfde aandacht
Your Home kan ook uw persoonlijke bouwcoördinator worden.
Contacteer ons vrijblijvend door mail te sturen naar info@yourhome.be.
U zal zien dat het de moeite loont !!

Meer info kan u vinden op onderstaande pagina's:
- Over ons
- De bouwcoördinator helpt bij de bouwkosten
- Verschillende bouwpremies zijn beschikbaar

Terug naar vorige pagina

Klik en ontdek hier enkele realisaties via ons fotoboek:
Modern-Hedendaags    -    Pastorie-Cottage    -    Renoveren-Verbouwen
 
U zoekt:
U wil:
Bedrijfsvoorstelling:

Facilimmo - Umbraco skin design by 14IT BVBA