A La Carte     Bouwcoördinator     Bouwen     Projectontwikkeling     Energiezuinig Bouwen     Begeleiding     Herverkoop     Ontwerp     Ben Woningen     Kijkwoning     Uw Bouwbutler

 

   

ONS UNIEKE 4 STAPPENPLAN

Wij coördineren en organiseren uw woning op maat volgens uw budget, op uw eigen bouwgrond of op onze voorgestelde gronden, zodat u zorgeloos doorheen uw bouwproject kan wandelen. Bij Your Home is er geen enkele woning identiek maar steeds op maat ontworpen.

Bouwen is niet meer zo eenvoudig, zeker met alle nieuwe en bijkomende opgelegde wetgevingen betreffende isoleren en ventileren... Your Home zorgt dat u voor geen onaangename verrassingen komt te staan.

 

   

              Woning2

1 - Ontwerp "Van ontwerp tot vrijblijvende kostenraming"

Er wordt een eerste afspraak vastgelegd met de architect en uw persoonlijke adviseur bij Your Home. Wij luisteren in de eerste plaats naar uw wensen om zo tot een persoonlijk ontwerpplan te komen. U zal hierbij professioneel advies genieten waarbij rekening wordt gehouden met uw idee van ontwerp, bouwvoorschriften, haalbaarheid budget, wetgeving energieprestaties, enz...

Een vrijblijvende kostenraming zal opgemaakt worden op basis van onze ervaringen, rekening houdende met uw voorontwerp.

Your Home tracht steeds vanaf het eerste bezoek duidelijke afspraken vast te leggen. Zo weet u steeds wat de volgende stap is. Correcte afspraken en onze "open boekformule" zijn enkele van onze troeven.

U beslist volledig zelf om naar de volgende stap over te gaan.

 
1    

 

2 - STUDIEOPDRACHT "Opmaak meetstaat, studies en prijsindicatie"

Een nieuwe afspraak wordt gemaakt met de architect. De aanpassingen om aan uw wensen te voldoen worden uitvoerig besproken, zodat u de kans krijgt om over uw plan na te denken. Onze "huisarchitecten" passen het plan aan zolang u dit nodig acht.

Aan de hand van het bouwplan en volgens uw keuzes wordt er samen met u een materialenlijst opgemaakt.

Ondertussen zorgen wij voor een voorlopige betonstudie via de "huisingenieur" + voorstudie EPB. U keurt het plan en de materialenlijst goed om de meetstaat te laten opmaken.

Na de opmaak van uw meetstaat zal de kostprijsindicatie worden opgemaakt door Your Home.

Na voorstelling en akkoord van de totale prijsindicatie kan u de opdracht geven om de woning door ons te laten coördineren.
        2


3

   

3 - COÖRDINATIEOPDRACHT "Van coördinatieopdracht tot prijscalculatie"

In deze fase worden alle offertes aangevraagd aan de uitvoerende aannemers, de bouwaanvraag ingediend, enz... Na uw bezoek bij de voorgestelde leveranciers voor de keuze van de materialen en nadat deze bij ons gekend zijn, is uw dossier klaar voor prijscalculatie.

Your Home zal nu een volledig nieuwe prijsberekening opmaken, waarna u zal uitgenodigd worden om de totale kostprijs van uw woning te bespreken. Pas na uw akkoord zullen alle detailoffertes goedgekeurd en ondertekend worden.

Hierdoor bent u zeker dat uw keuzes het budget niet overschrijden en gerespecteerd worden in het totaal kostenplaatje.

Pas na ondertekening en akkoord van de offertes organiseren wij de uitvoerende bepalingen.

 

4 - UITVOERENDE BEPALINGEN "Van goedgekeurde offertes tot effectieve start"

Uw bouwdossier is nu bijna volledig voor uitvoering. Samen met u kunnen wij nu de unieke "uitvoerende bepalingen" organiseren. Tijdens deze vergadering wordt alles duidelijk in detail met u en de architect besproken. Hierbij zal u kennis kunnen maken met uw persoonlijke werfleider en planner binnen Your Home.

Tijdens deze vergadering stellen wij u tevens een planning voor met start- en einddatum van de bouwwerken. Dit betekent concreet dat we nu een volledig draaiboek opgemaakt hebben, rekening houdende met uw wensen en uw keuzes.

Deze besproken uitvoeringsplannen, nodig voor een zorgeloze werf, worden door ons uitvoerig gecontroleerd en u voorgelegd ter goedkeuring. Pas na uw akkoord zijn de documenten klaar voor uitvoering en sturen wij deze door naar de aannemers.

Dit zorgt ervoor dat de uitvoerende aannemers steeds over de correcte informatie en plannen beschikken.
        4


Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Onze bouwadviseurs begeleiden u van architect tot uw eigen uitvoeringsontwerp, leiden het tekenen van de plannen in goede banen, begeleiden uw volledig bouwdossier op een professionele en gepassioneerde manier tot aan de uitvoering. De aannemers en de leveranciers worden stuk voor stuk geselecteerd op basis van vakkennis, stiptheid, correctheid en goede prijs/kwaliteitsverhoudingen. Wij stellen enkel geregistreerde aannemers en leveranciers voor.

Vraag vrijblijvend een afspraak via onderstaande knop, via info@yourhome.be of telefonisch op 056 755 788

CONTACTEER ONS 

 

De volldige brochure kan u hier vinden.

 

Terug naar vorige pagina

Klik en ontdek hier enkele realisaties via ons fotoboek:
Modern-Hedendaags    -    Pastorie-Cottage    -    Renoveren-Verbouwen
 
U zoekt:
U wil:
Bedrijfsvoorstelling:

Facilimmo - Umbraco skin design by 14IT BVBA