A La Carte     Bouwcoördinator     Bouwen     Projectontwikkeling     Energiezuinig Bouwen     Begeleiding     Herverkoop     Ontwerp     Ben Woningen     Kijkwoning     Uw Bouwbutler

 

   

ENERGIEZUINIG BOUWEN

Your Home heeft altijd getracht de norm vóór te zijn wat isoleren betreft door innovatief te werken en vooruitstrevend te denken.

   

              EB0

Ons eigen funderingssysteem, waar er zelfs in de grond naast de vorstranden isolatie wordt geplaatst, is hier een mooi voorbeeld van. Toen er nog geen sprake was van de fameuze "koude brug" waren wij hier reeds bewust mee bezig. Wij zijn altijd van het principe geweest "beter isoleren heeft geen zin, als je koude bruggen creëert en niet genoeg ventileert".
Ondertussen is iedereen zich bewust van deze visie. Reeds van in het begin dat er sprake was van beter isoleren, zorgde Your Home al dat er vanuit de vloerplaat geen koude bruggen mogelijk waren.

 

EB1    


Zo was Your Home ook de eerste die luchtdichtingen liet plaatsen aan de ramen en buitendeuren, nog voor de raamleveranciers hier mee bezig waren. Luchtdichtingsfolie lieten wij plaatsen onder de dakisolatie (bij hellende daken) ipv de gewone isolatie met aluminiumfolie, die op geen enkele manier effectief luchtdicht was.

Bewust kiest Your Home steeds voor traditionele woningbouw, waarbij geen gebruik gemaakt wordt van prefab-elementen, maar waarbij des te meer aandacht uitgaat naar het gebruik van isolerende materialen zoals Ytong, raam- en dakdichtingen, geïsoleerde vloerplaten, enz ...

    EB3     EB2


EB4

    Bij Your Home gaat mooi wonen hand in hand met duurzaamheid en energiezuinig bouwen dankzij de toepassing van gunstige ventilatie- en verwarmingssystemen, gerenommeerde gevelstenen en kleidakpannen, hoogwaardig buitenschrijnwerk met isolerende beglazing, enz ...

Goed voor ons klimaat ... en uw portemonnee!

U zal steeds kiezen hoever u wilt meegaan in het verhaal van isoleren en ventileren.

Wij begeleiden en adviseren met kennis van zaken en u beslist.


U zoekt nog bouwgrond?

Dan kan u alvast enkele beschikbare gronden vinden op onze pagina beschikbare bouwgronden.
Echter het is onmogelijk alle beschikbare bouwgronden te adverteren. Indien u uw bouwgrond niet vind op onze site, mail uw wensen naar info@yourhome.be en wij luisteren graag naar u. Er is een spreekwoord dat zegt: wie zoekt, die vind!!

VIERSTAPPENPLAN:

Van het eerste bezoek t.e.m. de oplevering van de woning zijn er duidelijke afspraken dankzij ons vierstappenplan.
Zo weet u steeds duidelijk wat de volgende stap is.

- Stap 1: van ontwerp tot vrijblijvende kostenraming.
- Stap 2: van opdracht meetstaat tot prijsindicatie (bij verbouwingen georganiseerd bezoek van alle aannemers).
- Stap 3: van coördinatieopdracht tot prijscalculatie.
- Stap 4: van onze unieke "uitvoerende bepalingen" tot uitvoering.

Bij uw eerste kennismaking met een medewerker van Your Home zal dit plan tot in detail met u besproken worden.

Totale duidelijkheid en open boek vóór de start van de werken zorgen voor een zorgeloos bouwproces.
Voor de start van de werken zullen de architect en onze medewerkers hiervoor uw dossier voorbereiden (lees nazicht totaalprijs rekening houdende met uw persoonlijke keuzes, voorbereiding werfopvolging en opmaak planning der werken) waarbij een draaiboek zal opgemaakt worden.

De aannemers en de leveranciers worden stuk voor stuk geselecteerd op basis van vakkennis, stiptheid, correctheid en goede prijs-kwaliteitsverhoudingen.

Een stap verder is een afspraak maken met onze interieurarchitecte.
Zij kan u begeleiden in de afwerking, inrichting, kleuradvies geven en u verder begeleiden in het perfect afwerken van uw droomhuis.

CONTACTEER ONS 

U hebt bouwgrond te koop? Stuur dan een mail naar aanbod@yourhome.be en wij contacteren u zo snel mogelijk.

Terug naar vorige pagina

Klik en ontdek hier enkele realisaties via ons fotoboek:
Modern-Hedendaags    -    Pastorie-Cottage    -    Renoveren-Verbouwen
 
U zoekt:
U wil:
Bedrijfsvoorstelling:

Facilimmo - Umbraco skin design by 14IT BVBA